Microsoft Windows Seven

Megy, amíg meg nem unják microsofték. Olyan megoldás kell nekem, ami a Vista-nál is van, hogy be van csapva az OS, azt hiszi, hogy egy OEM termék egy hozzá tartozó gépre telepítve.

gabber 9511":19azlo0q mondta:
egy dolgot nem értek ha csak én vagyok az egyedüli felhasználó a gépemen akkor mért írja ki azt ha valamit a C\program files-be akarok másolni hogy magasabb felhasználói engedély kell vagy azt hogy ehez a művelethez rendszergazda engedélye szükséges??

hát mert normál esteben jobb is ha nincs a juzernak rendszergizda joga, a linux alatt is így van csak akkor lehet hozzáférni valami rendszer filehoz ha benyomod a root jelszót különben nem, biztonsági oka van, szerncsére microék is átvették...

Igen, de linux alatt legalább tudod, hogy hova írd a sudo-t, windows ezzel nem segít, csak közli, hogy keress jobb elfoglaltságot :)

na vagyis másolni tud csak böngészővel ha valamit töltök le akkor nem engedi hogy oda mentsem de másolni csak úgy enged hogy valami figyelmeztetést ír ki a rákattintok az ok-ra akkor bemásolja na de parancsikont sem enged létrehozni....
ám viszont azt nem értem sokan mért mondják azt hogy 30gb kell neki, miközben 25gb-ből nekem még szabad 12-11 és pár frissítést is raktam bele de így is bőven van hely és csak drivereket rakok a C-be a vírusirtó,nero,... mind a D-be megy..... na mind1 legyen az ő bajuk :D

ez a te bajod , mer , virtuális memória ilyen olyan cache és be is telt az a hely , és programokat vírusírtot azt általába a c-re szktunk telepíteni , merhogy ugye egy vírusírtónak is elég sok rejtett fileja van ami mind a c meghajtón van a documentums and settings mappában .

virtuális memória 2gb asszem szóval még így is van jó sok helyem

gabber 9511":5fii06qh mondta:
na de parancsikont sem enged létrehozni....

Hát akkor nem ott hozod létre a parancsikont hanem az asztalon jobb egér gomb új/parancsikon és beírod a h hol található a fálj vagy tallózással megkeresed és kész

yeeeeeeee SP1
A Windows 7 fogadtatása igen jónak mondható: az új operációs rendszer béta és kiadásra jelölt változatait több millióan tesztelték világszerte, a felhasználók és a tesztelők egyöntetűen dicsérték a szoftvert, amelynek akkoriban azért még bőven voltak kisebb-nagyobb hibái. A Windows 7 nemrégiben kereskedelmi forgalomban is megjelent, ám a lelkesedés továbbra is töretlennek mondható. Azok, akik az RC és a kereskedelmi forgalomban kapható változatot is próbálták, arról számoltak be, hogy ez utóbbi az RC-hez képest picit lassabb, de egyáltalán nem zavaró, inkább csak érezhető mértékben.
Windows 7 Ultimate
Windows 7 UltimateA kereskedelmi forgalomban lévő Windows 7 valószínűleg nem hibamentes (ahogy szinte egyetlen szoftver sem az), ugyanis a Microsoft viszonylag hamar elkészíti hozzá az első szervizcsomagot. A szoftver megjelenése után nem sokkal, már december elején megérkezhet a Windows 7 SP1 béta verziója a tesztelőkhöz, majd nem sokkal ezután a felhasználók számára is elérhetővé válik az első javítócsomag. A nagy nyilvánosság először 2010 januárjában juthat hozzá az akkor még csak béta verzióban lévő szervizcsomaghoz, amelyből a későbbiekben két darab kiadásra jelölt változat is készül, ám a végleges (RTM) verziót majd csak 2010 nyári hónapjaiban dobják piacra.

A szervizcsomag tartalmáról egyelőre nem érkeztek pontos információk, de ez még korai is lenne. A Windows 7 SP1 a kritikusabb hibák javításának érdekében készül és valószínűleg a gyártó eddigi gyakorlatának megfelelően tartalmazni fog minden frissítést is, ami az új operációs rendszerhez időközben megjelent.

sajna de már várom, amúgy mennyire érdemes béta servise pack-ot használni???

semennyire (hoppá a suli sikeresen szerzett win7 kulcsot (tisztaszoftver ) , és természetessen aki igényli felár nélkül kaphat , ha működni fog biztos nem veszek oem verziót..... )

Ó igen és csak megjelentek az első aktivátoros kiadások is... Találtam most egy összeállítást, 3,5 GB, rajta van az összes verzió 32 és 64 bitben is, ami igen hasznos. 9 in 1 HUN

Jim elvileg a suli rendszergazdájától ingyen megkaphatod a tisztaszoftveres verziót. Nálunk legalább is így ment, csak üres lemezt kellett vinni és legrosszabb esetben 2 nap múlva megkaptad, de volt olyan is hogy:" ha megvárod...." és akkor azonnal megkaptad.

valaki tudna tanácsot adni hogyan csökkenthetném a windows 7 memória (RAM) igényét ???
(google nem ad választ)

hat ugy igazan nem lehet leloni progikat mint a vistaba mert nincsenek oan progik benne :D kutakodtam neked a neten de nem jutottam masra. szoval vasarlas. egyebkent mennyi ramod van es miert akarsz tobbet????

az mind1 neki h 2gb vagy 4gbd van ha telepítesz akkor proci helyett ramot használ többet és ezzel nem fogja le a procit. De vannak rá programok meg h ne legyen teli a ramod akkor ne futtass felesleges progikat pl nézd meg h milyen progik indulnak automatikusan és amik feleslegesek azokat kitörlöd h ne induljon automatikusan. De van Game Booster is ha az kell. De egyébként is amikor játszol akkor a ramot automatikusan üríti legalábbis nálam és a játékra fordítja a nem fontos progikat meg átdobja virtuálisra nálam legalábbis.De vannak úgy nevezett optimalizáló programok amik ürítik a memóriát és minden egyebet is vigyázni kell velük mert eltudják baszni a dolgokat. de azért vegyél még hozzá úgy jobb lesz :D

Vissza
Top Alul