Microsoft Windows Seven

ha laptopot veszel akkor az akció arra is érvényes ( home premium és afelett , xp-nél ilyen lehetőség nincs )

ez az ipone olyan ratyi , még az embereket is férrevezete , mer a képen nem oem verzió van hanem dobozos , ami meg hát egy csöppet drágább.

na én egyszer olvastam valahol még nyáron hogy van ilyen cucc ami vista-ból csinál Win7-et (nem a win7 RC-re gondolok ) mert csak azért mert van egy eredi vista-m és jó lenne mert másról nem nagyon tud boot-olni a gépem felraknám azt valalhogy csinálnék belőle egy win7-et...
google-vel már keresem de nem nagyon tálom

ha van hozzá upgrade jogod akkor igen tudsz frissíteni win 7-re (ezt konkrétan a csomagoláson látod , gondolom neked is oem verziód van .) és miért nem tud másrol bootolni a géped ? , én a hyledben elvinném valami sraki pcboltba , mer írtad a másik topicban , hogy eltüntek az adataid , az gondolom azért mert formázva lett a vinyó ... , de vidd csak el , majd ők megcsinálják .

nekem business vista sp1 (szerintem 32 bites) és olyan csomagba vettük amiben van egy ilyen vista meg egy office 2007 és egy xp sp2.

1 kérdés: van már olyan feltört verzió, ami korlátlanul frissíthető? (mint Vistában az OEMHACK-es).

gabber 9511":fk6ivwz5 mondta:
nekem business vista sp1 (szerintem 32 bites) és olyan csomagba vettük amiben van egy ilyen vista meg egy office 2007 és egy xp sp2.

mikor vetted ? , mert asszem ez az upgrade akció októbertöl érvényes , ez a csoamgos dolog elég érdekes , mert az életben nem halottam róla :D

na kösz jim hogy segítettél nem raktam fel azt a vista-t csak lefuttattam a repair-t róla és utána tudott boot-olni a win7 és azt raktuk fel

Blackacehun":2a0i4a3n mondta:
Jim! : én ismerem ezt a verziót. Főiskolások és egyetemisták részére lett kitalálva. A http://www.tisztaszoftver.hu weboldalon lehet megrendelni kb 5000 huf+posta áron, teljesen legális és eredeti cucc, nekem is ilyen van. És szerintem erre nem érvényes az upgrade akció.

igen ezt én is , 31. a budapest game show-n már win 7 is belekerül a csomagba .

edit:

aki pesti és teljesíti a feltételeket annak hajrá :D

windows7v2.jpg

WTF????
ez ugye csak hiba hogy 6.1-nek jelzi ?? de akkor mért van mellette az hogy 7600????
most akkor beta???????? #B
N_vtelenq_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

910381016N_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem hiba, a 6-os kernelre épül..

A Vista az 6.0.xxxx
A Win7 pedig 6.1.xxxx (7600-ról indul, ez az RTM)

(megint google) 6700build = release to manufacture , ez már végsőnek tekintendő , ez ami ami szeptember elején került fel torrentoldalakra . Mellesleg az eredetihez már jött ki elég sok frissítés meg javítás , érdemes őket leszedni .

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Wmi_9joEBKE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Wmi_9joEBKE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Nem kötözködésből, de a 6700 volt a legeslegelső Win7 darabka, még RC-nek is rossz volt! (Ugyanis a 7100 az RC, az van fenn a gépemen jelenleg is.)

A 7600 az RTM (azaz a gyártásra készen álló Win7), ez kerül a boltokba, ez a végleges.

Magyarul a tiéd már a végleges verzió. Ezt frissítik majd az idők során, és így fog majd változni a verziószám (7600).

megnyugodtam hmm
de még csak pár frissítés van :S
csak azt nem értem hogy asszem még te írtad hogy a crysis win-7en 5fps-t gyorsult, nálam meg nem is gyorsult inkább úgy akad hogy játszhatatlan #B

Vissza
Top Alul