METRO 2033 (2010)

Rammstein koncert is márc 16-án lesz. Összejön az a nap nagyon:D

Néha egy koncert olcsóbb mint egy játék, néha egy játék olcsóbb mint egy koncert.

Jim67:

Minimum:

* Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
* DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
* 1GB RAM

ne szívass már jim...
ez egy videokártya gyilkos, 8600GT van és 8800 kell?
a többi simán megfelel, na akkor ez letudva....

Na, akkor a nyuszi videókártyát fog hozni. Pedig eddig arra tanítottam, hogy mond szépen: 1 terrabájt-os
vincsi :)

Scarecrow":pjyg8510 mondta:
Jim67:

Minimum:

* Dual core CPU (any Core 2 Duo or better will do)
* DirectX 9, Shader Model 3 compliant graphics cards (GeForce 8800, GeForce GT220 and above)
* 1GB RAM

ne szívass már jim...
ez egy videokártya gyilkos, 8600GT van és 8800 kell?
a többi simán megfelel, na akkor ez letudva....

eze minimumon el is tudsz játszani , a gépigényet nem én írtam.....

ezt megkaptam, de majd karacsony tajan lesz gep felujitas tapot hazat es nagy valoszinuseggel vidikari kivetelevel :D :D

én a gépigény miatt nem merem megpróbálni , mer ha egyzser jáccok már vele akkor menjen maxon :D

[mod]Egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

Jó kis játék...nemsokára veszek graf. kártyát ha minden igaz akkor GT220...am tényleg igaza van Thoma-nak...GT220=GeForce 8800? hát ha jól tudom akkor jóval előrébb van a 220 már csak ha ránézel mikor adták ki...:)

Szerk.:
2033big.gif

Kíváncsi lennék,hogy nem Paks-erejű géppel hogy fut a játék.A gépemhez hasonló erejű konfiguráció tulajdonosának véleménye érdekelne elsősorban.
A gépem: ATI 1950 XT,2Gb 800 Mhz,AMD Dualcore 6000+

Nekem 2 Gb ram, AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor és egy ATI Radeon HD 5700 Seriesem van és tökéletesen fut nem szaggat, semmi bajom nincs vele.
Ja és win 7 van.

Köszönöm.
De a tiéd fényévekre van az enyémtől.
Gyengébb géppel próbálta valaki?

Jaja.. Mobility HD3470 + HD3200...kb asztali X1600Pro szintje. 10-15-20...ritkán 25-30 fps low-low-lowon... De néha beleütköztem procilimitbe is szerintem.. (AMD Athlon 64 x2, 2,0ghz, 1mb L2 cache... Kb 3800+ szintjén van..)

Szerintem bepróbálkozhatsz nála.

Vissza
Top Alul