METRO 2033 (2010)

Sikerült kipróbálnom a játékot,és nagyon tetszik.A hírekkel ellentétben very high-on megy szaggatás nélkül.
Majd még estefelé írok.

Csiga07:
Asus P5QL PRO Dualcore 2.7GHZ
2 GB ram
ATI HD 4850
Seagate 500 GB-s vinyó.
1024*768
Jim:Directx 10-ben :D

Domesz":1i90eg0a mondta:

ezt az elméletet már buktad , mert nem dx 11-ben futtatod :) , nomeg nincs 30" monitorod (ha meg igen akkor én kérek elnézést :) )

Domesz: Nem mindegy, mert csak DX11-ben tudod előhozni a DOF-ot, illetve a Tesszellálást. Ez még az HD5870-es ATI-kat is lefogja, illetve ahogy látom, a Fermi csúcskategóriás gépeit... :lol:

Eljutottam a Crused nevezetű pályához,ahol be kell robbantani az alagút egy részét,azt ott nagyon elakadtam.Annyi hörgős mutáns jön,hogy azt se tudom hova lőjjek.Szóval nagyon megvan a játék feelingje.

Hát nem tudom, ha ügyes vagy, akkor nem kell 5-10 dögnél többet kinyírni. :lol: Asszem egy pályára gondolunk. :lol:

Arra gondolok ahol Khan-al elértünk egy biztonságos helyet,és mondják neki,hogy fel kellett volna robbantania az alagutat.

Amikor 4-en álltok egy metró feljárónál? 2 csávó, aki mondja hogy megtámadtak titeket, és a Khan ottmarad velük, téged pedig elküldenek robbantgatni.. Asszem ez az.

Vissza
Top Alul