METRO 2033 (2010)

A Metro 2034-ben a lakat szimbólummal jelzett szekrényeket fel lehet valahogy törni?

Nos már tudom, hogy miért takarta a játék a Tyeátrálnaja állomáson a táncosnõket :D
Tegnap eljutottam Velence állomásra és máris félmeztelen lapdance-t élvezhettem 5 töltény/tánc áron.
Kissé hasonlított a megoldás a San Andreas-ban látottakhoz de a minõség (az eltelt éveknek is hála) már
jobb volt.
A vízbe rántott horgász poénja megvolt valakinek?

Hardcoreban játszom,talán éppen azért zár be minél többet :D
Egyébként Hardcoreban is elég könnyû: lõszer, gázálarcszûrõ, fegyverek, pénz(töltény) dögivel.

Azt akarod mondani Ranger módban játszol? az a legnehezebb (most a last light-ról beszélünk vagy a 2033-ról ? )

Last light, 2034., de nem Ranger mód, azt majd akkor próbálom ki, ha a normált kijátszottam.
(Mint a Sztalkert) :D

zsilin !

Nagyon halkan súgom meg hogy mások ne hallják ...már van neki nyitva külön topic !
:D

Köszi :) 3 napja annyi a szabadidõm, mint békának a tolla. Örülök, ha a fórumra ránézhetek 1percecskére.
De majd...ha az ügyfelek rohama elcsitul..:D

Szia Mindenki!
Olyan kérdésem volna, hogy a játékban megvásárolható,-cserélhető,-található fegyverek közül
honnan, ill kitől tudnám beszerezni azt a géppuskát,amely sörétes skulóval használható!
(hevederbe fűzve)
You Tube-os végigjátszásnál láttam, de én annak ellenére hogy párszor végigtoltam, eddig még
nem leltem rá!
Előre is köszönöm mindenki segítségét! Viktor

a hevederes automata sörétes gépágyú csak limited verziójú játékban van, még a LAst light estében is csak akkor találod/tudod megszerezni. Ezen esetben ha limited van akkor elsőnek Kuznyetszkij Moszt aka Armory pályán tudod megszerezni Andrei a kovács kis garzonjában van valahol az ágy közelében. a másik alkalom pedig a könyvtárat követően a Spárta csapat felszíni templom bázisán tudod felkapni ingyen és bérmentve.

Na akkor örülök, hogy mégse én vagyok vak. :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul