Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Jah ! csak vigyázz arra hogy melyik lőszered van betöltve mert én jártam úgy hogy kifogyott a szürke és simán betárazta a fizetőeszközt is, az pedig úgy elég drága mulatság.
Kisebb hiba a játékban: nem vettem le a gázálarcot miután visszatértem a felszínről a metróba,
elfogyott a betét és nem tudtam levenni az álarcot, amíg 2 pályával odébb nem találtam egy másikat, ...
Így jártam én is, de az alagútban nem használódik el a filter, tehát tökmindegy hogy rajtad van-e vagy nincs.
Más:
A pneumatikus fegyverekkel kinek-milyen tapasztalatai vannak ? Én a golyóköpködőt használtam de a dárdavetőt nem igazán és ez utóbbihoz ritka is a skuló.
Pneumatikust nagyon bírom, ha összejön 80-90 skuló átváltok rá, a gyerekkori csúzlizásra
emlékeztet a csapágygolyóval. De a szurony is nagyon praktikus.
Enigma: igazad van, nekem csak azzal volt gondom, hogy teljesen szilánkosra tört a maszk és
alig láttam valamit.
A kis fehér ugráló szörnyek harapása lassítja az embert? Mintha szélesebbek lettek volna a mozdulatok
a harapások után.
Mondtam már hogy én repedt plexivel(gázálarc) nyomultam az utolsó pályán?Nem sok kellett volna hozzá hogy elhalálozzak de addigra már jött a labirintusos vizió.Ami még érdekes volt... emlékszem rohangálok össze vissza azon az állomáson ahol az a sok fehér patkány szaladgált.Megyek mint a mérgezett egér s ekkor az eggyik ilyen felkapja a fejét a lakmározásból... hát én még olyan meglepett fejet életemben nem láttam... persze skulóval fejbe nyomtam és fojtattam a " bohóckodást".
Tegnap este sikerült befejezni a játékot, de a végén a mentális futkosást kihagyhatták volna. Mondjuk
új és érdekes megoldás, hogy a finálé nem megalövöldözés, csak szépen lecseng.
A 2033-at azt itthon szinte sehonnan nem lehet beszerezni, a last light pedig 7990 a cdgalalaxisban
Szerintem jobban jársz ha onnan rendeled, mivel az 576-ban 10.000ft alatti rendelésnél még +1050ft a költség... a galaxisban pedig kérheted pick-pack ponttal az pedig ingyenes
Köszi, de itt valami más lesz a megoldás.
Jó a játék egyébként, csak a túl hosszú átvezetõ mozikat sokallom kissé. Persze ha erõgépem lenne,
biztos nagyon gyönyörû lenne a kép. Mondjuk a Tyeátrálnaja állomásom végig néztem a varieté
elõadást, azt hittem a szörnykutya majd leugrik a színpadról és vérengzést rendez a közönség soraiban, de
nem.. Viszont a zuhanyzó táncosnõket minek takargatni, nem dohányboltban vannak