METRO 2033 (2010)

Jah ! csak vigyázz arra hogy melyik lőszered van betöltve mert én jártam úgy hogy kifogyott a szürke és simán betárazta a fizetőeszközt is, az pedig úgy elég drága mulatság.

Igen utólag én is észrevettem ! Mikor írtam nem olvastam lejjebb :-/ Töröljem ?

zsilin":9arlrk5a mondta:
Kisebb hiba a játékban: nem vettem le a gázálarcot miután visszatértem a felszínről a metróba,
elfogyott a betét és nem tudtam levenni az álarcot, amíg 2 pályával odébb nem találtam egy másikat, ...

Így jártam én is, de az alagútban nem használódik el a filter, tehát tökmindegy hogy rajtad van-e vagy nincs.

Más:

A pneumatikus fegyverekkel kinek-milyen tapasztalatai vannak ? Én a golyóköpködőt használtam de a dárdavetőt nem igazán és ez utóbbihoz ritka is a skuló.

Pneumatikust nagyon bírom, ha összejön 80-90 skuló átváltok rá, a gyerekkori csúzlizásra
emlékeztet a csapágygolyóval. :D De a szurony is nagyon praktikus.
Enigma: igazad van, nekem csak azzal volt gondom, hogy teljesen szilánkosra tört a maszk és
alig láttam valamit.
A kis fehér ugráló szörnyek harapása lassítja az embert? Mintha szélesebbek lettek volna a mozdulatok
a harapások után.

Mondtam már hogy én repedt plexivel(gázálarc) nyomultam az utolsó pályán?Nem sok kellett volna hozzá hogy elhalálozzak de addigra már jött a labirintusos vizió.Ami még érdekes volt... emlékszem rohangálok össze vissza azon az állomáson ahol az a sok fehér patkány szaladgált.Megyek mint a mérgezett egér s ekkor az eggyik ilyen felkapja a fejét a lakmározásból... :Dhát én még olyan meglepett fejet életemben nem láttam... persze skulóval fejbe nyomtam és fojtattam a " bohóckodást".

Na rájöttem, azért inbolyongtam, mert a hátamon cipeltem a gyereket. Gyanús volt, hogy folyton
beszél, csal sehol se látom :D

Tegnap este sikerült befejezni a játékot, de a végén a mentális futkosást kihagyhatták volna. Mondjuk
új és érdekes megoldás, hogy a finálé nem megalövöldözés, csak szépen lecseng.

Sziasztok!
Szeretném megvenni az M2033, ill 2034-es játékot PC-re, mit tudtok
mennyibe kerülhet rendesen (mondjuk 576 kb) megvásárolva!
Előre is köszi!

A 2033-at azt itthon szinte sehonnan nem lehet beszerezni, a last light pedig 7990 a cdgalalaxisban :)
Szerintem jobban jársz ha onnan rendeled, mivel az 576-ban 10.000ft alatti rendelésnél még +1050ft a költség... a galaxisban pedig kérheted pick-pack ponttal az pedig ingyenes :)

Na ingyenes lett a pikk-pakk pont, ez jó hír. Vagy csak cdgalaxisos árukra?

Ejnye-bejnye, hát nem csekkoljátok a konkurenciát?
Vagy a fõnökség szerint olyan nektek nincs? :D

A 2034-ben egy idõ óta az istennek sem hajlandó kést dobni(se a többi dobható fegyvert).
Valami ötlet esetleg?

TAB gombbal lehet beállítani az inventoryban hogy mit használj, nézd meg nem állítottál-e el ott valamit.

Köszi, de itt valami más lesz a megoldás.
Jó a játék egyébként, csak a túl hosszú átvezetõ mozikat sokallom kissé. Persze ha erõgépem lenne,
biztos nagyon gyönyörû lenne a kép.:D Mondjuk a Tyeátrálnaja állomásom végig néztem a varieté
elõadást, azt hittem a szörnykutya majd leugrik a színpadról és vérengzést rendez a közönség soraiban, de
nem.. Viszont a zuhanyzó táncosnõket minek takargatni, nem dohányboltban vannak :D

zsilin":3ugm7xkw mondta:
Ejnye-bejnye, hát nem csekkoljátok a konkurenciát?
Vagy a főnökség szerint olyan nektek nincs? :D

már vagy 2 hónapja nem dolgozok annál a szemét cégnél :)

Vissza
Top Alul