METRO 2033 (2010)

Emlékszem,amikor a könyv megjelent, kinyomtattam a moszkvai metró térképet, mert nagyon hiányzott.
(A 34-ben már pótolták és benne van a térkép a könyvben, gondolom volt egy kis vásárlói "nyomás")
Úgy kb. emlékszem is rá, de ha csak egy fele lehet menni az baj. Persze a regényben is mindig az volt a
gond, hogy hogyan jusson el a fõhõs a következõ állomásra, akkor ennyiben "könyvhû".

Egész jó lett volna pedig. :D Na de hogy őszinte legyek mindig azokat a játékokat kedveltem meg, amikben volt kihivás, (stalker,Witcher,Trackmania,na meg a Ghotic 1,2,3,Warcraft3)jó atmoszféra, v vmi extra dolog amit addig nem volt szerencsém megismerni.Erre a játékra ha jól emlékszem eggyik pc gurus teszt -ben az atmoszférikus játék jellemzőt aggatták rá meg hogy tartalmas.Mert lássuk be lehet egy játék csili-vili nagy szabadságot változatos ellenfeleket felvonultató játék ha... mindent a garfra tesznek a fejlesztők és nem marad hely a történetnek(főszál küldetés) meg a normális mellékküldetéseknek, vagy esetleg halálra unod magadat a pályák bebarangolása közben mert nincs mit felfedezni v csak a táj nem elég változatos hanem csak ugy legenerálták unalmukba.Az ellenfelek MI -je meg nem nyujt elegendő kihivást pl nem taktikázik csak jön feléd és még csak a fedzéket sem használja a humán npc.

Uraim !

Belefogtam egy "próbaverzióba" és hát működget bár mediumra állítva kissé néha akadozik. A hanghatások elképesztőek, a grafika kidolgozottságát még a párom is megdicsérte. Volna pár kérdésem gameplay és magyarítás vonatkozásában. Aki ismeri ezen verziók működését az írjon rám legyen kedves, mert én nem vagyok egy informatikus agysebész. :?

METRO: Last Light - "Enter the Metro" World Premiere FILM (2013)

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/aUuK1DMoLcY" frameborder="0"></iframe>

A koch media fogja kiadni, szóval jó lössz :D

Nem lesz film, ezt a kisfilmet, van még több is, a játék marketingjének része. Állítólag a jogokat tavaly az MGM megvásárolta, de több hír nincs róla. De remélem tévedek
<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/S7lpLnzk9fk" frameborder="0"></iframe>

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/aDLcYTjIExM" frameborder="0"></iframe>

<iframe width="853" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/bnJjS32RX6c" frameborder="0"></iframe>

Nyugtassatok meg, XP-n is fut a Metro 2033? Gépigény csak Vistától felfele írja...
Én meg hétvégére tervezem az instalállást...

hát zsilin...nálam csak azután futott, hogy felraktuk a Win 7-est. :?

A telepítésnél fel kell rakni a legújabb Direct X vezérlőket meg a PhysX -et is de ha elindult be lehet állítani hogy melyiken fusson (tud működni direct X 9 en is). A játékban alkalmazott pár elem (füstök, porszemcsék a fényben) döbbenetesen jóra sikerült, más viszont kissé gagyibbra de alapvetően élvezetes az összkép.

Enigma-108:Vmikor december környékén vittem végig... de ha jól emlékszem a PhysX -et nem raktam fel,persze any@zott párszor hogy nem fog megfelelően müködni, de max ha 1x-er dobott ki mikor az avast! befrissített.Továbbá 800x600, low, low,low -on(nagyon naggyon low :D) is szépen futott eggyáltalán nem volt csúnya.Szal summa sumarum megy xp -n is csak a PhysX-et nem kell fölrakni.

Mindkettõtöknek köszönöm a választ, hát akkor a lustaság és idõleges Win7
hiány miatt kezdem XP-re kipróbálni :D

Tudom hirdetni Sznob dolog ezért csak kérdezek, hogy esetleg valakinek nem volna kedve egy Metro 2033as FRPG játékhoz? A könyv van alapon véve, de a játék is elegendő ismeret, alapozásnak...Legalábbis, én még nem olvastam a könyvet, de a beszerzés folyamatban van!

Kisebb hiba a játékban: nem vettem le a gázálarcot miután visszatértem a felszínrõl a metróba,
elfogyott a betét és nem tudtam levenni az álarcot, amíg 2 pályával odébb nem találtam egy másikat, csak
közben szilánkossá lõtték a régit és nem láttam semmit csak a repedéseket. :D
Más: tudja valaki, hogyan kell a lõszerfajták között váltani egy adott fegyvernél?

Köszi, úgy látom(ameddig jutottam, hardcore), hogy nem olyan vészes a töltényhelyzet, mint a játékismertetõben
írták, extra fegyvereket se kell venni nagyon, mert lehet találni. Szóval pusztuljon az ellen a régi
hatásos lõszertõl (is).

Vissza
Top Alul