METRO 2033 (2010)

Kiváncsi leszek mikor ér ide a könyvtárba, amikor még az Éjjeli Õrséget sem képesek megrendelni,
pedig az már réges régen megjelent, a Lakott Szigetrõl nem is beszélve. (Persze tudom, hogy nincs
pénz rá, de azért ezek a mûfaj klasszikusai, szóval a polcon lenne a helyük az olvasó emberiség nagy
hasznára :))

Metro: Last Light E3 gameplay 1.rész
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hVTWFZF44qU?version=3&amp;hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hVTWFZF44qU?version=3&amp;hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Elakadtam a játékban ott mikor a fekete állomásról kell elűzni a nácikat, miután lekapcsoltam a generátort, utána megyek mindenfele, és mindig ugyanoda lukadok ki, az összes ellenséget kinyírtam. Merre menjek? Hol találkozhatok a spanommal?

keress rá youtube-on :) . Nem akarok nagyképű lenni de aért az teljesítmény aki elakad egy ilyen játékban.

Kádves Tibi !

Ha már ilyen kitartó vagy hogy végigjátszottad, írnál egy személyes értékelést róla ? Csak mert a neten megoszlanak a különböző vélemények ami a játék minősítését illeti.

Nem vagyok egy bőbeszédű kritikus, de megpróbálom:
A szörnyek nagy része gagyira sikerült, hiányoltam a beijesztős részeket ami azért egy horror fps-ben szerintem alap dolog.
A gázálarc elég jól lett megcsinálva, idővel a plexi karcosodik, párásodik, cserélgetni kell a szűrőt, ez jó ötlet volt. Az óra ami jelzi, hogy még mennyi ideje van hátra az éppen használt szűrőnek nálam felesleges volt, egy idő után már mindig volt nálam 15-20 szűrő.
Mielőtt elkezdtem játszani vele, több embertől is hallottam hogy nagyon spórolni kell a töltényekkel mint fizetőeszközökkel, különben nem lesz ,,pénzünk" cuccokat venni (mondjuk nem is lövöldöztem agyatlanul össze-vissza).
A felszín feletti pályákból inkább lett volna kevesebb de jobban kidolgozott.

A játék egy 10-es skálán nálam 5-ös.

Így hirtelen kb. ennyi.

Én most készülök beszerezni ebből egy "példányt" .Arra lennék kiváncsi hogy a metro állomások között
oda-vissza is lehet utazgatni vagy csak egy irányba szól a menetjegy? :|

Én is mostanság fogom beszerezni, csak még végzek Red Orchestra 2 vel.
Regény tetszett, de tisztában vagyok vele, hogy a feldolgozás már objektív okok miatt sem lehet
olyan jó, mint az eredeti.
A 34 meg egyszerû utánlövés, sehol sincs a 33-hoz képest.

jim67 : Lineáris? Remek. Pedig régen azt olvastam : majd mi megmutatjuk milyennek kellett volna a stalkernak lenni anno.Azt hittem itt is össze vissza lehet majd barangolni ... de ezek szerint nem.Bár attól még lehet jó... legalábbis igy videok alapján bejött.

zsilin : A feldolgozások nem szoktak vmi jól elsülni bár igy a videok alapján nem mondanám hogy annyira gány lett.... sőt egész jó lett ahhoz képest amit már átéltem pár játékadaptációnál .Nem mondom hogy vetekszik az 1999 -es Avp 1 Goldal de a közelében jár. Mondjuk ez a Red orchestra nem rossz. Kicsit cod 2 feelingje van. :D Jó hogy szóba hoztad....

Vissza
Top Alul