METRO 2033 (2010)

figyely csak ezt mutatta ki hogy mik a hibái,a lényeg hogy ez Fél FPS fél Akció játék,az igaz hogy közbe teljesen elfelejted kit is kell keresned vagy mit kell csinálnod,meg Néhány BOSS mega erős,de ezek a BOSS ok olyan mint a Stalker ba,olyan kis 1 szerü Shotival nem lehet őket leszedni,a fegyvereket tényleg értelmetlen venni,de lőszert annál inkább,elő fordul hogy a Pálya rész végéig nem találsz lőszert,azt ott vághatsz mutánst késsel,fogadok ez a pali se vitte végig mert olyan élmény dús tud lenni a játék,az szerintem hazugság hogy a Stalkernél jobb,mert ott mozoghatsz szabadon,itt mindig a küldetést kell végezned és mint a CoD ban pályánként előre amit később ha már megcsinálhatsz ráléphetsz,de ez 1 olyan pali aki mindig azt keresi miben mi a hiba...sajna elég gyakori az ilyen esett

G betü,vagy N betü (ha NightVision) De semmit soha ne vegyé bótba,csak lőszert értelmes indulás elött,Heay Suit az valami páncél féle...

az szerintem eleve rajtad van,szerezz távolabbi nézet módott (látod az embered) és úgy nézd meg hogy a fejeden van-e (persze nem teszed föl a gázmaszkot ekkor)Szerintem ez valami páncélozott sisak lehet nem?lehet a gázmaszk erősebb vagy ki a franc tudja...

Kipróbáltam a demóját,gyönyörű volt a grafika,csak ha szabadtérre mentem,leesett 10-12-re az fps,magyarul élvezhetetlenné vált.
Talán majd később..
eljen

hát nem kell max grafikán tolni aztán nem fog leesni

Scarecrow: kolegát kérdeztem és nála mediumon megy a játék tökéletesen.

Messze nem maximális grafikán játszottam.
Más érzést keltett bennem,mint a Stalker,de a játék szépsége megfogott.
A levegőben lebegő porszemcsék,ahogy a lámpa fényében csillognak,a tűz által felmelegített levegő remegése,hmmm..

most nézem , hogy ez ilyen nvidia-s izé, hát lehet amiatt... vagy akármi. Demo-t steam-ról lehet szedni ?

1-2 photoshop munka :D

russian-subway-specia-met[img]ro-2033-01.jpg

russian-subway-specia-metro-2033-02.jpg

[/img]http://oursurprisingworld.com/wp-content/uploads/2008/11/russian-subway-specia-metro-2033-03.jpg[/img]

russian-subway-specia-metro-2033-04.jpg

russian-subway-specia-metro-2033-05.jpg

Vissza
Top Alul