METRO 2033 (2010)

valami olyat olvastam orosz fórumokon , hogy Warez verziónál nem lehet előhozni a jó befejezést , csak trükközéssel , tán szerkesztgetni kell ezt azt....

SPOILERVESZÉLY!!!!

A rossz ha rakétát kapnak a lények (a piros vacak a város közepén). A jó ( Youtubon láttam) Hogy miután felébredünk abból az alagutakban szaladgálásból lelőjjük az lézermegjelölőt (amivel megjelöltük a helyet hogy hova menjenek a rakéták) így nem halnak meg a lények és a rakéták se lövődnek ki.

Néztem a kinálatot tegnap, létezik, hogy most nincs raktáron egyik boltba se?

athlonx2 4000+, GF7600 GT, 2GB DDR2. és megyegetett minimumon. egész jó graffal DE,,, (és mostjön a DE!)
hud nincs, info szinte semi, q sötét és SZAAA a lámpa, 10 percenként 5 perces videóbetét és amikó már asszem h itt a +váltó halál kiderül hogy az történet része hogy leesek a hajtanyról stb.
cerukával van irva a feladatlista, ja és a betük nem mindig jelennek meg pl: s.ae= space, EqTRAS=EXTRAS, >IDEO=VIDEO... ... ...a fegyvereket kb. nem lehet ÖLÉSRE használni, a tárcsere 1/2 óra, a Metro egy FALLOUT 3mas útvesztő, a talajt végig kell tapizni hogy hol a lőszer
Dióhéjban enyi.
és mikor kilépek mi fogad? az asztalon kupi van (az ikonok össze-v)
(előtte raktam rendet a 30 valahány ikon közt...)
Ekkor szetttem LE!
na kész, inkább megyek a Zóna legrosszabb részébe mint M 2033!

ha lemegy az ára mondjuk olyan 3-4 ezer ft körülire akkor majd megveszem addig , meg sem merem nézni :D

de sokan azt mondják , ez echte tunnel shooter , gémsztár azt írta ez 1998-ban jó volt ,de 2010-ben már ciki.

nem teljesen az, vannak benne nemlineáris részek is, de a nagyja lineáris. Ettől függetlenül szerintem grafikailag nagyon igényes játék, sök jó ötlettel, bár inkább a narratívára helyezik a hangsúlyt, mintsem a játékos általi vezérlésre.

te nemtom neked h lehetett vele ennyi problemad :D :D nem kon felni a jatektol :D :D posztapokaliptikus jatekot akartak csinalni es megis csinaltak. a cerkaval valo feladatlista iras meg jo, hasznald az ongyujtot :D

ohm, a fejlesztok mindenhova metrokonyveket raktak egyebkent, meg a team van kirakva a szobadba a jatek elejen. :D

Jó kis játék ez, csak a gépigénye durvára sikerült. Meg befejezni nem sikerült, mert exe hibával az utolsó pálya betöltésekor mindig kivágott... :lol:

Vissza
Top Alul