METRO 2033 (2010)

Hát, ez jó kérdés... Még én sem láttam sehol.

Domesz":2o2tlvu6 mondta:
Eljutottam a Crused nevezetű pályához,ahol be kell robbantani az alagút egy részét,azt ott nagyon elakadtam.Annyi hörgős mutáns jön,hogy azt se tudom hova lőjjek.Szóval nagyon megvan a játék feelingje.

Azt a pályát úgy csináltam meg hogy ottmaradtam az embereknél 2 percig az mgben.
a legtöbb szörnyet leöltük. Utána el kell menni a bombákért(mert ott 2 van).
Az első robbantási helyen lesz egy eldőlt oszlop rajta egy tartó amire rárakod a bombát és begyújtod.
A 2. helyen ahol van a metrólejáró és halálos mérgezés ott nem kell lemenni a mozgólépcsőn hanem még előtte lesz egy oszlop ugyanolyan tartóval mint az első robbantási helyen, begyújtod és kész a küldi ezután odamegy hozzád Khan aki átvezet a következő pályarészre.(M-el elővesz egy térképet és egy iránytűvel jelöli a helyeket hogy éppen hova menj.)

Tudom, hogy a kiadott hivatalos minimum konfiguráció alatt van a 8500-as videokártya, de érdekelne a véleményetek, elfuthatna rajta a játék?

Hát persze. Mert Dx11-et csak úgy lehet engedélyezni nem DX11-es kártyákon... :P
Maximum Dx9 az a Dx11... Vagy Dx10.1, de ha jól tudom, a Dx10.1-et a GF kártyák csak a 8-as szériától tudják.

Elvileg fel se lehetne tenni a gépre a DX11-et, nem? Meg, elvileg el se indúlna a játék, olyan ódivatu.

Fel lehet, sőt, kell is, de XP alatt nem fog menni a Dx11, mert az XP nem támogatja, Vista/Win7-en meg azért nem megy, mert a VGA nem támogatja. De attól a Dx19-es kódot tudja futtatni.

Thoma: A GF8,9 es kártyák csak dx10-et tudnak, az nVidia egyetlen dx10.1 képes kártyái a gt210 és 220

keremszepen lehet directx20as karid is de az xpn akkor is csak a dx9 fog menni, lehet szintugy dx20as karid de vistan akkor se fog menni tobb mint a dx10.1, lehet dx20as karid de win7en akkor sem lesz tobb mint dx11 :D egyebkent mindenki rinyalt h igy meg ugy meg ekkora felbontassal tesztaszaggatot jaccik, jatszani kell a beallitasokkal es menni fog mint a agybasz*ras :D :D :D :D

KönigsTiger: DX11 van vistára is, csak telepíteni kell, bár nekem valamelyik updateban benn volt

VEGE VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

megneztem es a masodik felet a jateknak mar dx11be jaccottam :D egy furcsa dolog van meg :D felhuztam mindent maxra es egyszer akadozott a jatek, amikor jottek az amobak :D :D azok oan aranyosak voltak :D hat meg amikor pukkantak :D a fejlesztoknek meg egyrugora jart az agyuk mert sokszor visszajonnek a stalkeres dolgok :D pl a controllerek :D es a hangulat :D nagyon szep kilatas van benne egyebkent :D

Vissza
Top Alul