Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Öhh, akkor mi is volt az a 100%, tesztelés - állapotjelző? Vagy ez még egy régebbi verzió?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
tibcsihead":16tt1ke6 mondta:Sziasztok!
Feltettem, és sok szöveg nincs még lefordítva. A PDA-ban lévő utasítások nagy része angol. Jó leenne tudni, hogy a telepítés hiányos, vagy a fordítás? A játék futása nem változott, úgy látom bugot nem csinált a fordítás. Mindent egybevetve én főt hajtok a fordítók munkája előtt!
Revert":2t7h61n6 mondta:tibcsihead":2t7h61n6 mondta:Sziasztok!
Feltettem, és sok szöveg nincs még lefordítva. A PDA-ban lévő utasítások nagy része angol. Jó leenne tudni, hogy a telepítés hiányos, vagy a fordítás? A játék futása nem változott, úgy látom bugot nem csinált a fordítás. Mindent egybevetve én főt hajtok a fordítók munkája előtt!
Nálam is ugyanez. Pont a lényeg fordítása hiányzik. Amúgy nekem a nyelvezete nem tetszik, kicsit olyan érzésem van, mikor a kezembe kerül egy abszolút laikus által fordított műszaki doksi. Maradok az angolnál. Mellesleg minden tiszteletem a fordítóké, nekem nem lett volna sem türelmem, sem nyelvtudásom hozzá.
Quler":2iv75d2g mondta:Keress egy string_table_includes.xml fájlt a gamedata\config\text\hun\könyvtárban, és az összes "eng" szócskát javítsd ki "hun"-ra. És kész, magyar a PDA
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.