Magyarítás

Aha, szóltam, hogy legyenek olyan kedvesek integrálni a real weaponnames modot :)

hali!
azt tudja esetleg valaki, hogy a végén a wishganter felé mit mormol a mély hang oroszul?
bg_

bg_":3eaoukvc mondta:
hali!
azt tudja esetleg valaki, hogy a végén a wishganter felé mit mormol a mély hang oroszul?
bg_

Gyere hozzám! Látom a kívánságod. Elnyered a jutalmad! Csak egy fog megdicsőülni! Meg hasonlók :wink:

Jaja, beszél hozzáda monolith. Amúgy sztem nagyon élvezetes a sok ruszki duma, főleg az NPP-s terület elején a katonai koordinálás, egy kukkot sem értek belőle, de dob a hangulaton nagyon. A wishgranter szövege is valahogy olyan manipuláló, emlékszem, mikor először játszottam végig ezerrel siettem a monolithoz, de komolyan megizzadtam a gép előtt az ugrándozásban, mert izgultam ,hogy végre elértem a végét :D Manipuláltak kéremszépen :lol: :lol: :lol:

jaja, királyság :-)
a fórumon azt írják, h a fordítás kész, már csak tesztelik.
bg_

Tibi":p1r76wxl mondta:
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - Állapot: ~99% eljen . Ugrott egy százalékot pattog1 .
wow, estér talán meglesz, igaz én már tegnap estére vártam :?

7vége óta kész, azóta csak tesztelik, uh gondolom elég végleges lesz.
bg_

remélem a mentéseket magyarosítással együtt is vinni fogja :?

Tibi":1abi4l2i mondta:
Vajon ez már final magyarosítás lesz, vagy még várható jobb is? Bár ha mindent legordítanak, akkor nem lehet jobbat csinálni...

Ez nem lehet végleges semmiképp. 1.001hez való végleges esetleg. Ahogy jön a következő patch módosulnak a stringtáblák.
Meg a MODolt fegyverekkel, egyedi lőszerekkel semi lesz kompatibilis.

De a storyt megérted belőle, mert azon már nem változtat senki. :)

És esetleg van már link ahonnan lehet húzni a Hunosítást? Már naon várom ...

pYura":34depo67 mondta:
bg_":34depo67 mondta:
hali!
bg_

Gyere hozzám! Látom a kívánságod. Elnyered a jutalmad! Csak egy fog megdicsőülni! Meg hasonlók :wink:

Pontosabban: Putzeger sajmsinyolek Igyi kam nye!

Ti abré tis tos to za szó zsovalezs.

Talke agyim!

Vissza
Top Alul