Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Attól a szobától nem messze, ahol a könyv volt, van egy terem, ahol van egy kórházi ágy. Állj fel arra és nézz a fejed fölött lévő szellőzőcsőn lévő résre. Ott lesz.
Épp a részeg banditához kell menni, valami kódért. Viszont mihelyt belépek a táborba lőnek rám. Ha elteszem a fegyvert és úgy lépek be akkor is. Ha lelövök egy banditát a feladat ugrik. Elrontottam valamit?
Egy számítógépről (mellette van egy hulla, ami lootolható, nála van a jelszó) a mutants.txt-t. De a letöltéshez kell a PDA-dhoz a download modul, amit a Csapostól vehetsz meg a Bárban, ha eddig még nem tetted.
Mellesleg 5 doksi van. gurul1
Köszi Követek mindent, egy valamit rontottam el az a bandita ruha és a részeggel való találkozás. Azt elrontottam és utána küldött a játék oda ahol a monolit van. Azért a helikopter elől futva menekülni igen csak para Mer' az autó nem indult
Update: na ez érdekes bandita ruha meglett, be is megyek hozzájuk a részeg bandita is megvan de nem segít. Viszont lelőttem valakit amikor átnéztem a ruháit kijött egy kód. Go x18