[Lost Alpha] Elakadtam a játékban, help!

Barin

New Member
Csatlakozás
2008.12.14.
Üzenetek
1,966
Reakció pontszám
0
Ha elakadtál a játékban, ide tedd fel a problémával kapcsolatos kérdésed.

hali elakadtam agropomnál ahol meg találtam strelok könyvét de utána vmi rejtekhelyet kellene megtalálni de nem találom vki tud segíteni?

Attól a szobától nem messze, ahol a könyv volt, van egy terem, ahol van egy kórházi ágy. Állj fel arra és nézz a fejed fölött lévő szellőzőcsőn lévő résre. Ott lesz. :)

Sose találtam volna meg, ha Barin nem írja le :D

Köszi szépen kb 6 órája keresem:-(

uh! Ezt én is nagyon köszönöm! Azt hiszem vissza kell térnem Agropromba:)

Épp a részeg banditához kell menni, valami kódért. Viszont mihelyt belépek a táborba lőnek rám. Ha elteszem a fegyvert és úgy lépek be akkor is. Ha lelövök egy banditát a feladat ugrik. Elrontottam valamit? :D

Felkell venned egy bandita kabátot, akkor beengednek simán, közülük valónak fognak gondolni. :)

Find the missing wagon key,vagyis Wolf elveszett kulcsa, az merre fele van? fogatlan

Híd alatt van egy ajtó. Be mész és a lenti bunkeroknál jobbra az elsőben van

x lab18-+van a doksi de mit kell letölteni? lécci vki segítsen köszi

Egy számítógépről (mellette van egy hulla, ami lootolható, nála van a jelszó) a mutants.txt-t. De a letöltéshez kell a PDA-dhoz a download modul, amit a Csapostól vehetsz meg a Bárban, ha eddig még nem tetted.
Mellesleg 5 doksi van. gurul1

Igen megvan a kulcs,de csak egy köszönet a hála érte Wolf részéről.Most már csak az érdekelne,melyik vagont nyitja a kulcs?Gyanítom,jobban járnék.. :oops:

Köszönöm szépen

Szerk:
2. hozzászólás: csak az a gatya hoy nem tölt le semmit legalább is a pda-n nem jelenik + a letöltésnél:-(

[mod]Nincs dupla hozzászólás 24 órán belül, használd a "szerkesztés" gombot, ha valamit még hozzáfűznél a mondandódhoz.[/mod]

Olvasd el mit írtam alább. A letöltéshez kell a download modul, amelyet a Csapostól vehetsz meg a Bárban, ha eddig ezt nem tetted meg! :)

Megint én. :D A bázison ahol tizen monolitos támad meg az udvaron egy lejáratnál egyszer csak egy számzáras ajtó. Ahhoz a kódot hol lehet megszerezni?

Majd ha meglesz a küldetés hozzá, remélem követed :D Elviekben nem támadna meg a monolit ha a küldetés vonalat követed :)

Köszi :) Követek mindent, egy valamit rontottam el az a bandita ruha és a részeggel való találkozás. Azt elrontottam és utána küldött a játék oda ahol a monolit van. Azért a helikopter elől futva menekülni igen csak para :D Mer' az autó nem indult :D

Update: na ez érdekes bandita ruha meglett, be is megyek hozzájuk a részeg bandita is megvan de nem segít. Viszont lelőttem valakit amikor átnéztem a ruháit kijött egy kód. Go x18 :)

skacok ezt hol találom? encrypted journal mert ahol jelöli ott nincs semmi légyszi vki segítsen köszi

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul