Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":2pdxmwry mondta:De akkor ehhez kell egy ilyen hardwerelem is, nem?
Amúgy ha minden igaz 4 winyóm van de nem akarok területet veszteni
pYura":34496n3b mondta:miért lesz gyorsabb ha ide-oda kell másolni ugyanazt az adatot két vinyó között :?
hispan1":3kyba188 mondta:Elvileg van az alaplapon RAID vezérlő. Bár én minden csatlakozót láttam már rajta. Hogyan kéne kinéznie?
hispan1":9v0ktanf mondta:Mennyi lenne az a nagyon sok rendszermemória, ami kell hozzá?
hispan1":24c3ogrh mondta:Videókártyát most vettem, azt nem akarok. A memória viszont mindig kell, ugyansi elég sokat konvertálgatok DVD-t meg avikat, szóval sosem árt.
Chabi":cwpqc03x mondta:pYura":cwpqc03x mondta:miért lesz gyorsabb ha ide-oda kell másolni ugyanazt az adatot két vinyó között :?
Nem feltétlen másolásra kell gondolni az írási és olvasási sebesség növekedés alatt. Elöbb is írtam: virtuális memória (lapozófájl). Ez egy olyan file amit a rendszer és egyéb alkalmazások közben egyfolytában ír és olvas az op.rendszer.
Chabi":1kon2k7z mondta:pYura":1kon2k7z mondta:no comment...
Ha gyors memórákat akarsz, akkor 2 darabot vegyél ne 4-et, mert az egy kicsit lassabb lesz, mivel a rendszernek össze kell hangolnia őket. Ez tapasztalat.
Szimulálni win32-t? Olyan mintha win32 alatt szimulálnál nintendót :lol:
1.- a TE tapasztalatod az NF7 alaplap chipsetbe integrált memóriavezérlőjéről szól. Az Intel chipsetekbe és az Athlon64 prociba integrált memóriavezérlők az Venice E3-E5 steppingtől (dupla read-puffer) jobban teljesítenek 4 RAM modullal mint 2-vel.
2.- Gondolom hallottál már a processzorba épített virtualizációs technológiáról ? Ha nem akkor olvasgass utána.A dualcore Pentiumoknál nem mindegyik tipus képes erre, amint a táblázatból is kiderül: >> Intel Pentium D processzor <<
pYura":fy071bek mondta:Ha gyors memórákat akarsz, akkor 2 darabot vegyél ne 4-et, mert az egy kicsit lassabb lesz, mivel a rendszernek össze kell hangolnia őket. Ez tapasztalat.
1. A64 rendszerem van és magam mértem a dolgot (2vs4 memória)
http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=366992&start=2069&len=1
2. nemérdekel
Chabi":ooq99wsh mondta:pYura":ooq99wsh mondta:Ha gyors memórákat akarsz, akkor 2 darabot vegyél ne 4-et, mert az egy kicsit lassabb lesz, mivel a rendszernek össze kell hangolnia őket. Ez tapasztalat.
1. A64 rendszerem van és magam mértem a dolgot (2vs4 memória)
http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=366992&start=2069&len=1
2. nemérdekel
Úgylátom elbeszéltünk egymás mellett. :lol: Míg TE a memória sávszélességgel vagy elfoglalva, addig én az alaplap RAM-mal való telipakolásáról írtam. LOL Mégcsak köze sincs egymáshoz a két dolognak, nem is tudom hogy jutott eszedbe ilyesmit írni. :lol:
Na nehogymár az alkalmazások gyorsabbak legyenek 2x1GB vagy 2x512MB RAM-mal mint 4x1GB vagy 4x2GB RAM-mal. :lol: Eddig erről is volt szó, minnél több RAM annál gyorsabb.
hispan1":2jieo2qw mondta:Én már meg sem merek szólalni, csak arra emlékszem, hogy márciusban, mikor lett ez a gép, akkor, mikor a szerelőm pakolta bele a 2 RAM-ot, azt mondta, hogy ekvivalens, hogy most 4x512-t vagy 2x1-et tesz bele, sebesség szempontjából. És azt mondta, igaz ez a 4 GB kiállítására is. DDR2-eről beszélnük. Én annyira már nem értek hozzá, amennyire belementetek, úgyhogy nem mondanék többet, ez is csak egy vélemény. Most amúgy nekem leginkább attól függ, hogy a 4GB 4x1 vagy 2x2 lesz, hogy hogyan olcsóbb: ha a szerelő visszaveszi az 1-es rudakat és beszámtítja a 2x2 árába vagy ha vesz még 2 daram 1-est. Itt talán az ár a döntő és nem az a kicsi sebességveszteség, amit az amúgy is gyors DDR2-es modulok esetleg elszenvednek. Bár az olcsóbb megoldás jelen esetben a jöbb is, elvileg persze.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.