Bővebben:
Nekem eddig mindig ATI-m volt, bevált. Most egy X1600XT-m van, átlagon felül teljesít.
Ami az alaptétel: az, akitől szerzem az alkatrészeket és aki általában a gépeimet összerakja, hetente nagyjából 15-20 gépet szerel össze, szóval ért hozzá. Namost ő csak külön kérésre foglalkozik nVidiával, mert általában ATI-ban utazik. Az ő véleményére adok és szerinte az ATI egyszerűen jobb. Tény, hogy nem volt még nVidia kártyám, de nem is lesz, ez is tény

Ez az én véleményem, Biztos mások másképp vélekednek.
A dolog érdekessége egyébként még, hogy ő a nagykerből 3 év garanciával szerzi a kártyákat, de 5 évet ad rá (legalábbis a rendszeres vevőknek). Nyilván ennyi idő alatt az ember cserél kártyát, de attól még 5 év garancia, az kiemelkedő (persze, ez rövid távon egyeltalán nem szempont, nem szokatz ezek tönkremenni, hacsak te magad nem égeted el).
Hosszű távon egyébként jómagam egy kát kártyás CrossFire rendszerben gondolkodom, bár még nem döntöttem el, megéri-e a dolog vagy hoigy hordoz-e magában akkora teljesítmény-potenciált, mint amennyivel többe kerül egy kártya, mint 2.