Küldetések *spoilerveszély*

Igen, azon is voltam.. Az uccsó előtti talán az volt, hogy egy csövön mentem a levegőben s ott volt egy teleport. Utána még egy ami visszadobott oda ahol vok. De újrakezdem akko s megnézem .D

dezodor":2v955ldy mondta:
lineáris pedig... majd 1ik ház tetején úgy kell, hogy le kell ugrani a tetőről, és a levegőbe van 1 teleport, ilyenekre figyelj...

Szerk: Megvan. Egy helyen rossz irányba mentem :P De már kész, kijáccottam :D Halleluujja :D

de az is vicces hogy a Wishgranternél ott égnek a hordos-tüzek, ugy néz ki minden mintha épp kiment volna az összes katona kávéért, de teljesen kihalt az egész...
mondjuk Chernobyl NPP levelen kamatostul bepotoljuk a katonákat meg még a szarkofágos pályán is.

Remélem jóhelyre írok.
Sajnos amikor mentem yantarba,akkor lelöttem egy duty t mert pirosnak láttam a célkeresztbe és mikor visszajöttem a bárhoz akkor mindenki engem lőtt de a bárban feltudtam venni a küldetést.A dutysokat elkezdtem írtani.Remélem ez nem befolyásolja a játék végét.

Kössz.
És kinél kell felvenni azt a küldetést ami a strelokhoz vezet? Meg az a titkos búvóhely az hol lesz?Pripjatyiban vagy Pakson?

Ok már pripjatyban vagyok.A búvóhely már megvan ahol a monolitosok vonaglanak egy rakás szemét elött,de hogy a mit kell találnom nemtudom.
Már bejött a kivánságteljesítő küldetés is.

Asszem a nyugati.A térképen a hol a dekóder van onnan balra kicsit.De a dekóderért visszamentem mert nem vettem fel és teljesítve lett a búvóhelyes bizbasz.Az erőműben meg nemtaláltam meg az ajtót amit a dekóder nyit ezért
leszartam.Azthittem hogy több lehetőség közül lehet választani amikor kivánok valamit a végén de nekem szar vége lett mert rámszakadt a plafon.
51000 Rubelem volt de itt aztírta valaki hogy 200000 fölött van ilyen.Na mind1 majd veszek máskor 200 kiló kenyeret meg 500 szalámit :oops:

nem tudunk mást mondani ott van az sztem keresd még kicsit aztán csak rátalálsz....
Prypjatban meghát írtani kell őket amugy azt énse tudom hogy az artifactok melyik részében vannak a városnak jo lenne ha valaki ideírná...

van egy beszögellés a falon a szarkofágban a folyosón kint, ott van egy létra, azon kell felmászni a dekoderes ajtóhoz.

A titkos labor ajtaját úgy lehet a legegyszerűbben megtalálni, hogy a szarkofágban mész amerre lehet, majd felmész a lépcsőn, eljutsz egy folyosóra. Ha itt balra mész, a szarkofághoz jutsz (két jobbra fordulás után), ha jobbra, akkor egy villogó fénnyel jelöl beugróban találsz egy létrát, ott felmászol és máris a jó helyen vagy.

Vissza
Top Alul