Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
mit kell itt reklamálni aki meg akarja tudni hogy mi lessz annak megmondjuk
(x16 az ami dark valeyben van ?? vagy..... )
egyébként meglepetés ellen a leghatásosabb mod ha minden szobába bevágx 1 gránátot .
Van egy aluljáró a helikopter környékén, asszem ott ahol több tudós is ki van nyúlva, na ott kell lemenni és valamelyik konténerbe van. Aztán csak óvatosan, mert megcsap aZZZZZ áram .
Nahm végigvittem a játékot, nem t*költem el szépen kijátszottam mindent. Megcsináltam a legjobb befejezést, csak nem értem
Az a hologram professzor magyaráz valamit a Tudatosság projektrõl, de mit? Mi ez az egész, valami kísérlet? Meg mik azok a kapszulák amiket szétlõ a végén Strelok? Elég hülye kérdések, mert amúgy oké, csak ezeket a részleteket nem értem, és kíváncsi vagyok rá.
A másik meg, hogy a távcsöves Vintar-t vagy mi a puska neve, azt mindenkinek ajánlom, szerintem a legjobb fegyver az egész játékban, és lõszer is van hozzá (nem mint a Gausshoz)
Na visszaolvastam a Story videókban meg is találtam, úgyhogy nem aktuális, bár eléggé zavaros amiket mond a C-Consciousness. Ha elgondolkozok rajta tökjó sztorija van, ha meg nem gondolkozok el, akkor az egész egy nagy hülyeség
Hy! A vörös erdőben az antennás résznél vérszopók szellemei bukkannak elő a földből. Ez miért van? És mik azok? És ez normális? És én normális vagyok? ÁÁÁÁÁ!! ITT VANNAK!! MINDENÜTT!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!