Küldetések *spoilerveszély*

mit kell itt reklamálni aki meg akarja tudni hogy mi lessz annak megmondjuk
(x16 az ami dark valeyben van ?? vagy..... )
egyébként meglepetés ellen a leghatásosabb mod ha minden szobába bevágx 1 gránátot .

Hy! Valaki mondja meg hol van a báros fazon családi puskája mert néztem vad területen a lakókocsiknál ahol jelzi de nincs ott. Hol van?

Van egy aluljáró a helikopter környékén, asszem ott ahol több tudós is ki van nyúlva, na ott kell lemenni és valamelyik konténerbe van. Aztán csak óvatosan, mert megcsap aZZZZZ áram :D .

Nahm végigvittem a játékot, nem t*költem el szépen kijátszottam mindent. Megcsináltam a legjobb befejezést, csak nem értem:D
Az a hologram professzor magyaráz valamit a Tudatosság projektrõl, de mit? Mi ez az egész, valami kísérlet? Meg mik azok a kapszulák amiket szétlõ a végén Strelok? Elég hülye kérdések, mert amúgy oké, csak ezeket a részleteket nem értem, és kíváncsi vagyok rá.
A másik meg, hogy a távcsöves Vintar-t vagy mi a puska neve, azt mindenkinek ajánlom, szerintem a legjobb fegyver az egész játékban, és lõszer is van hozzá (nem mint a Gausshoz:D)

Na visszaolvastam a Story videókban meg is találtam, úgyhogy nem aktuális, bár eléggé zavaros amiket mond a C-Consciousness. Ha elgondolkozok rajta tökjó sztorija van, ha meg nem gondolkozok el, akkor az egész egy nagy hülyeség:D

Hy! A vörös erdőben az antennás résznél vérszopók szellemei bukkannak elő a földből. Ez miért van? És mik azok? És ez normális? És én normális vagyok? ÁÁÁÁÁ!! ITT VANNAK!! MINDENÜTT!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

A vörös erdőben az antennás résznél vérszopók szellemei bukkannak elő a földből. Ez miért van? És mik azok?

Látom magyarítással játszol :DDD
Az agyfrász-keltő-térgörbítő-herkenytű éppen a szürkeállományodban turkál és ettől ilyen halucinációid vannak :wink:

Eragon":1eckm1vq mondta:
Akkor azok nem sebeznek pYura?

Psi védelem nélkül meghalhatsz, de ha Yantarnál megcsináltad a doiknak a küldetést kaptál tőle egy védőfülest :)

De a védősisakot hogy p***ába kell felvenni?Mert nekem azt írja rá hogy használhatatlan.

Vissza
Top Alul