Küldetések *spoilerveszély*

valami olyat de az gaus volt.... vagy csak én emlékszek rosszul :D

ki kéne próbálni hogy téleg müxik-e ?? :D

Takihun nem tudsz mentesét adni ??? :roll:

A Kolobokról tudok (azt találtam is), de ilyet, hogy Doughboy, még csaknem is hallottam! Van benne, vagy csak kamu? Esetleg csak a játék kódjában szerepel, és moddal lehet csak előhozni? :roll:

Lehet, hogy régebben volt benne, csak valamiért kiszedték, de a szövegekben megmaradt (mint például a Blowout, amiről a Bar bejáratát őrző katona beszél, amikor az alap game-ban csak stancia1-en van).

100% szinkron? ez mit jelent ? OL mód meg priboy mod ha kijön amk modok de szerintem ezt inkább a mod topikban

egy gáz van magyar szinkron legjobb tudomásom szerint nincs. A Full Ukrán vagy orosz szinkront is csak most tudták kibulizni, persze az már elérhető, de csak magyarosítás van.

hja csak a magyar fordítást is újra kéne csinálni, mert ahogy belenéztem, elég gyász, és sok minden félreérthető, nem is beszélve a nevek lefordításáról, de ez már 1 lerágott csont :)

------------------------------------------------------------------
apropó, aki tud olyan embert aki tud oroszul és angolul is, és lenne kedve segíteni a priboi oroszra fordításában, az jelezzen már pm-ben, köszi.

Vissza
Top Alul