Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
van olyan airtifact is hogy csak 2 helyen találni a neve obokon vagy bokonon vagy mi az isten
és van egy titkos labor a vörös erdöben is és ott egy szám kod kell vagy 12 számos és nem lehet kinyitni gaussal probáltam
ááááá mijen jó cucc lehet ott :?: :?
A Kolobokról tudok (azt találtam is), de ilyet, hogy Doughboy, még csaknem is hallottam! Van benne, vagy csak kamu? Esetleg csak a játék kódjában szerepel, és moddal lehet csak előhozni? :roll:
Lehet, hogy régebben volt benne, csak valamiért kiszedték, de a szövegekben megmaradt (mint például a Blowout, amiről a Bar bejáratát őrző katona beszél, amikor az alap game-ban csak stancia1-en van).
egy gáz van magyar szinkron legjobb tudomásom szerint nincs. A Full Ukrán vagy orosz szinkront is csak most tudták kibulizni, persze az már elérhető, de csak magyarosítás van.
hja csak a magyar fordítást is újra kéne csinálni, mert ahogy belenéztem, elég gyász, és sok minden félreérthető, nem is beszélve a nevek lefordításáról, de ez már 1 lerágott csont
------------------------------------------------------------------
apropó, aki tud olyan embert aki tud oroszul és angolul is, és lenne kedve segíteni a priboi oroszra fordításában, az jelezzen már pm-ben, köszi.