Küldetések *spoilerveszély*

Eragon":2h8tskmg mondta:
Hy! A vörös erdõben a bunker monolith uralom alatt áll vagy mutánsok is vannak?

Ha bemész az erdõbe akkor vannak mutánsok ha jól tudom, az úton viszont csak monolithosok vannak meg nagyon erõs sugárzás. Bár egykét monolith zombi is akad, szóval van választék.

Eragon":2dd5h67r mondta:
Akkor azok nem sebeznek pYura?

De sebeznek. Ha nálad van a psi védő füles, akkor is szép lassan elkoptatnak. Ellenben bármilyen szilárd tárggyal találkoznak, szétoszlatja őket. Egy golyó, vagy az útjukba akadó fa, fal, kerítés, bármi...

Mivel mindig egyenesen feléd mozognak, lehet úgy bujkálni, hogy mindig kerüljön közétek valami, aminek nekimennek és eloszlanak...

Nekem az lenne a kérdésem, hogy nemigen értem a sztorit. Tegnap jáccottam ki. Annyi lenne a lényege, hogy eljussak a kívánságteljesítőhöz? Me eljutottam s ugyebár kívánja h legyen gazdag. S meghal a faszim, me rázuhan minden ugyebár. Enyni lenne a sztori h jussak el a kvánságteljesítőhöz? S egy kérdés miért van aPDA-mba benne mgé az h keressem meg a titkos bejáratot v mit? amihez megtaláltam Pripjatyban a kódfeltörőt... Am úgy hallottam több végződése vana játéknak, ez igaz? s h érhetem el a többi véget?

A szarkofágban van ajtó amit a dekóder nyit a titkos laborba visz, oda kell menni és akkor kapsz jó befejezést.

nem akarok szpojler lenni, majd szntem úgyis rájössz. a titkos labor bejárata, ahol a dekódered elhasználhatod szintén ottvan a szarkofágban, csak nézzél szét, minden sarkon 3x, meg minden gyanús helyen, és meglesz.... érdemes true endingre hajtani!

láttam egy érdekes videot youtubeon.... a srácnak nemvolt dekodere és valahogy a fegyvert "beledobta" az ajtóba, magyarul a fegyverrel törte fel a zárat... a titkos ajót ajataját... :D

Ohh, értem. Köffi. S 2 vége van a játéknak? Mert vki azt mondta nekem h több végződése van.

Van 5 false end és 2 true end, de igazából a legjobb true end az "I made it". De nem igaz hogy nem hallottál ezekrõl soha, március óta kint van a stalker. :lol: :lol:

Tudom h joó rég óta kint van, de nemrégta van joó gépem :D S minden kívánásnál, rendes befejezésnél másik véget kapok?:D azé van iylen sok?
Am lehet télleg hüe vok, bocsi, de télleg nem találom a bejáratot a laborba...
Itt kell keresni a kívánságteljesítőnél, igaz? (http://www.jigmaster.extra.hu/sarcofag.jpg)
Mert sehol se találom :(

Oda ne menj be abszolút. Kint van a folyosón egy létra, ott kell felmászni.

Ohh, köffi. Megvan az első true end, most megmászkálok kívül az erőművön a második true end-l:D Egy kérdés. Nem tudja vki, hogy pontosan mit bezslt az a hologrammos pasi? Me annyira nem értek angolul s kiírva nem volt, csak beszélt... Am h éremel a másik 6 false véget?

Elmondja a sztori csattanóját a végén, nézd meg vmi magyarításban a szöveget.

Elmstr1428":352s0w4m mondta:
Egy kérdés. Nem tudja vki, hogy pontosan mit bezslt az a hologrammos pasi? Me annyira nem értek angolul s kiírva nem volt, csak beszélt...

SPOILER már akinek :)

Lusta voltam összevagdosni :D de a lényeg látszik belőle, PHG féle magyarításból:

<string_table>
<string id="oso_chernobyl_crush_0">
<text>A munkád a 86-os Csernobili robbanással kapcsolatos?</text>
</string>
<string id="oso_chernobyl_crush_1">
<text>Nem, nekünk ehhez semmi közünk. A legtöbbünk csak elindult, hogy kiderítse, mi folyik itt. A Csernobili Zónát nem használtuk tesztelésre 1989-ig.</text>
</string>
<string id="oso_death_truck_0">
<text>Mik ezek a "Halott teherautók"?</text>
</string>
<string id="oso_death_truck_1">
<text>Ezekkel szállítjuk be a "kijelölt" ügynököket a Zónába. Beépítettük őket stalker közösségbe és végrehajtották a parancsainkat anélkül, hogy észrevették volna. Sajnálatunkra, a szállítás közben nagy részük meghal, a zóna nagyon instabil. Te egy ügynök vagy, a küldetésed megölni Strelokot és most próbáljuk kitalálni, hogy hol követhettük el ezt a hibát.</text>
</string>
<string id="oso_no_0">
<text>Nem segítek neked ebben az átverésben.</text>
</string>
<string id="oso_osoznanie_start_11">
<text>Szia, Strelok. Látom, van néhány kérdésed. Jól van, tedd fel őket, utána eldönthetjük, mi legyen veled.</text>
</string>
<string id="oso_osoznanie_start_21">
<text>Tied a választás, Strelok.</text>
</string>
<string id="oso_stalker_0">
<text>Mi a fene ez a "S.T.A.L.K.E.R." tetoválás a karomon?</text>
</string>
<string id="oso_stalker_1">
<text>A S.T.A.L.K.E.R. egy kódolt betűszó, amit mi arra használunk, hogy megjelöljük a programozott ügynököket bizonyos küldetésekre. A te küldetésed ügynökünkként az volt, hogy megöld Strelok-ot és a csapatát. Túl közel kerültek ahhoz, hogy megtudjanak dolgokat, amiket nem kéne tudniuk. Létrehoztunk egy hálózatot a psi-mezők között a Zóna központ felé, hogy az újonc ügynökök letáborozzanak. Tudod, az egyik mezőt az Agyperzselőről nevezték el. Mikor egy stalker megkísérli, hogy eljusson a zóna középpontjába valaki megparancsolja neki, hogy vegye át az irányítást és vezesse el őt a különleges céljához. A feladatot elhibáztad, ezért most végezned kell magaddal.</text>
</string>
<string id="oso_what_about_me_0">
<text>Mi történt velem?</text>
</string>
<string id="oso_what_about_me_1">
<text>Egy csavar vagy a gépezetben, ami kiesett. Sajnálatunkra, erre nem jöttünk rá. Az első pillanattól kezdve a terület megváltozott, minden ember aki el akart jutni a zóna közepébe, azt megállítottuk. Az emberiség nem áll készen az igazságra. Ez az amiért toboroztunk stalkereket, s megígértük nekik azt, hogy teljesítjük a leghőbb vágyaikat. A toborzott stalkereket immáron a Zóna titkának védelmére állítottuk.</text>
</string>
<string id="oso_what_is_the_zone_0">
<text>Mi ez a Zóna? Hogy történt ez?</text>
</string>
<string id="oso_what_is_the_zone_1">
<text>Amit látsz az az ember megfontolatlan belenyúlása a Föld nooszferájába. A belenyúlásnak mutációk lettek a következményei. A zóna ennek a megnyilatkozása. A háttérben lévő probléma sokkal nagyobb, mint amit te el tudnál képzelni.</text>
</string>
<string id="oso_what_next_0">
<text>Hogyan tovább?</text>
</string>
<string id="oso_what_next_1">
<text>Az tőled függ. A zóna nő. Megpróbáljuk visszatartani a tágulását, de az emberiség úgy tűnik elszánt abban, hogy megakadályozza a munkánkat. A készleteink nem végtelenek és az emberi kapcsolataink a C-Öntudattal már a végét járja. Ha csatlakozol hozzánk korlátozni tudjuk a zóna növekvését. Ha másképp döntesz nem tudunk hihető előrejelzést mondani a kimenetről.</text>
</string>
<string id="oso_who_are_you_0">
<text>Ki vagy te?</text>
</string>
<string id="oso_who_are_you_1">
<text>Mi vagyunk az eredménye a kísérletnek, aminek a célja egy szupertudatosság, amit "C-Öntudat" hívunk. A hét önkéntes agyával logikusan kisérleteztek, hogy szupertudatosak legyenek. Mi azonnal másodrendűsítettük azokat, akik vezették a kísérletet és megbíztuk őket feladatokkal, amikre szükségünk volt, hogy folytassuk. Számításaink szerint a Föld különleges információ mezőkkel van körülvéve az úgynevezett nooszférákkal. Magába foglalja a planéta minden lakosát tudással kapcsolatos képességekkel. A fő célunk az volt, hogy kisebb beállításokat végezzünk a nooszférába, amely lehetővé teszi nekünk, hogy eltüntessünk dolgokat mint düh, kegyetlenség, kapzsiság és más negatív tényezőket a planétából. Egyesek nem tudják befolyásolni a nooszférát, de a C-Öntudatot igen. Sajnos elkövettünk egy hibát és a mi beavatkozásunkból ered a Zóna, amit már rég próbáltunk megakadályozni.</text>
</string>
<string id="oso_why_chernobyl_0">
<text>Mi történt itt?</text>
</string>
<string id="oso_why_chernobyl_1">
<text>Ez a legjobb hely. Az 1986-os robbanás után - ahol nagyon sok ember meghalt - félelem nélkül tudtunk dolgozni. Továbbá,itt erős antennák vannak, amik hihetetlenül fontosak az észlelő kísérleteinkhez.</text>
</string>
<string id="oso_yes_0">
<text>Jó, csatlakozom a C-Öntudat projekthez.</text>
</string>
</string_table>

Köszi :)
S még egy uccsó kérdés.. Azt választottam h nem veszek részt a kutatásban v miben s ugyebár kijutok az erőműből. Itt elkezdek ugrálni ezekben a teleportokban. S egyszercsak visszatett a teleport egy olyan helyre, ahol már voltam. S innen csak egyirányba tok továbbteleportálni, amerre eddig is mentem. Szal mintha egy körbe kerültem volna.. Itt van két screen, hogy hol vok most, ahova visszatett.. Hogyan továbB? Am itt mi lenne a célom? Kijutni az erőműből?
http://www.jigmaster.extra.hu/eromu1.jpg
http://www.jigmaster.extra.hu/eromu2.jpg

lineáris pedig... majd 1ik ház tetején úgy kell, hogy le kell ugrani a tetőről, és a levegőbe van 1 teleport, ilyenekre figyelj...

Vissza
Top Alul