Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Redneck":6r4ha9wi mondta:HAli
Van egy problémám. Seggfej vagyok. Szedtem le NonDegradeArmor modot, és kicsomagoltam a STALKER mappába, de nem műxik. A másik inkább szedtem le Repair modot, azt is kicsomagolomo de az sem műxik. Hogyan kell normálisan felrakni a modokat? Hülye vagyok hozzá.
1.0001-es patchel játszok
use_single_item_rule = off
CainKellye":382yv4rf mondta:Már lemondtam arról, hogy rájöjjek, hogy lehet a sima stalkerekkel megoldani a fegyver trade-elést, erre ma véletlenül, ahogy bóklásztam megint a fájlok közt megtaláltam ezt a sort:
Kód:
use_single_item_rule = off
gamedata\config\creatures\m_stalker.ltx fájlban, legalul a trader résznél.
Rákerestem a fájlon belül, van-e még máshol ilyen és volt, a sima stalkereknek. Az persze bekapcsolva volt. Átírtam OFF-ra, és lám, nem dobálják szét a fegyvereket, amiket eladok nekik.
Loljim67":3arq61ck mondta:probáljátok ki azt hogy a freeplay mod segítségével összeszeditek az ÖSSZEs robbanó hordót és bar-ban a a hapitól aki ott van a lejárattól elkezditek lerakosgatni szépen egészen a csaposig na miután ez megvan 1 gránát segedelmével felrobbantjátok az egésszet jó kis cuccokat lehet taláni ott.![]()
jim67":3elva830 mondta:probáljátok ki azt hogy a freeplay mod segítségével összeszeditek az ÖSSZEs robbanó hordót és bar-ban a a hapitól aki ott van a lejárattól elkezditek lerakosgatni szépen egészen a csaposig na miután ez megvan 1 gránát segedelmével felrobbantjátok az egésszet jó kis cuccokat lehet taláni ott.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.