Kisebb MODok kibeszélőtopikja

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Van valakinek működő szebb égbolt-textúragyűjteménye?

filefronton van 1 uj mod (Basix GFX-H 1.0) valaki kiprobálta?

sikerült letöltenem,az épületek nagyon jol sikerültek, de minden fura bene.

Érdekes!

Redneck":6r4ha9wi mondta:
HAli
Van egy problémám. Seggfej vagyok. Szedtem le NonDegradeArmor modot, és kicsomagoltam a STALKER mappába, de nem műxik. A másik inkább szedtem le Repair modot, azt is kicsomagolomo de az sem műxik. Hogyan kell normálisan felrakni a modokat? Hülye vagyok hozzá.
1.0001-es patchel játszok

Jobb lenne ha 1.0003-at használnál, de mindenekelőtt írd át az fsgame.ltx nevű filet:

$game_data$ = false| false| $fs_root$| gamedata\
$game_ai$ = true| false| $game_data$| ai\
$game_spawn$ = true| false| $game_data$| spawns\
$game_anims$ = true| true| $game_data$| anims\
$game_levels$ = true| false| $game_data$| levels\
$game_meshes$ = true| true| $game_data$| meshes\
$game_dm$ = true| true| $game_data$| meshes\
$game_shaders$ = true| true| $game_data$| shaders\
$game_sounds$ = true| true| $game_data$| sounds\
$game_textures$ = true| true| $game_data$| textures\
$game_scripts$ = true| false| $game_data$| scripts\
$game_config$ = true| false| $game_data$| config\
$level$ = false| false| $game_levels$
$game_saves$ = true| false| $app_data_root$| savedgames\
$logs$ = true| false| $app_data_root$| logs\
$screenshots$ = true| false| $app_data_root$| screenshots\
$downloads$ = false| false| $app_data_root$| downloads\

nézz szétt más fórumokon is pl: oblivion-lost.de vagy a gsc fórumán tt biztos találsz megoldást a orblémádra.

Már lemondtam arról, hogy rájöjjek, hogy lehet a sima stalkerekkel megoldani a fegyver trade-elést, erre ma véletlenül, ahogy bóklásztam megint a fájlok közt megtaláltam ezt a sort:
Code:
use_single_item_rule = off
gamedata\config\creatures\m_stalker.ltx fájlban, legalul a trader résznél.
Rákerestem a fájlon belül, van-e még máshol ilyen és volt, a sima stalkereknek. Az persze bekapcsolva volt. Átírtam OFF-ra, és lám, nem dobálják szét a fegyvereket, amiket eladok nekik. ;)

Gondoltam, hátha jól jön másnak is az infó.

nos, ezt megköszönöm! láttam én is, de nem gondoltam volna, hogy ez lesz a megoldás... mostmár zsír lesz.

CainKellye":382yv4rf mondta:
Már lemondtam arról, hogy rájöjjek, hogy lehet a sima stalkerekkel megoldani a fegyver trade-elést, erre ma véletlenül, ahogy bóklásztam megint a fájlok közt megtaláltam ezt a sort:
Kód:
use_single_item_rule = off

gamedata\config\creatures\m_stalker.ltx fájlban, legalul a trader résznél.
Rákerestem a fájlon belül, van-e még máshol ilyen és volt, a sima stalkereknek. Az persze bekapcsolva volt. Átírtam OFF-ra, és lám, nem dobálják szét a fegyvereket, amiket eladok nekik.

Köszi CainKellye már rég vártam ezt a dolgot hogy valaki megtalálja a megoldást.

probáljátok ki azt hogy a freeplay mod segítségével összeszeditek az ÖSSZEs robbanó hordót és bar-ban a a hapitól aki ott van a lejárattól elkezditek lerakosgatni szépen egészen a csaposig na miután ez megvan 1 gránát segedelmével felrobbantjátok az egésszet jó kis cuccokat lehet taláni ott. :D

jim67":3arq61ck mondta:
probáljátok ki azt hogy a freeplay mod segítségével összeszeditek az ÖSSZEs robbanó hordót és bar-ban a a hapitól aki ott van a lejárattól elkezditek lerakosgatni szépen egészen a csaposig na miután ez megvan 1 gránát segedelmével felrobbantjátok az egésszet jó kis cuccokat lehet taláni ott. :D
Lol :D a barkeepernél van valami izgi? :D vagy nem lehet lootolni? :D

törölném a hsz-t mert nem illik így beszélni, kultúrált embernek gondoltalak eddig... de meghagyom a hsz-ed, mert szntem Gatyamatyi nem veszi magára, én sem, majd törlöd, ha megbánod :F

(csak zárójelben megjegyzem, hogy aki beír személyes dolgokat, az vállalja is a felelősséget érte. ez nem kórház fórum, se nem diliház.)

másik: javítottam a linket, és mostmár lehet rendesen tölteni. az uhsf file szerver még nem épp a legjobb, de a rapidshare műxik.

Értelmetlen OFFolást nyugodtan lehet törölni; tanker6000 kap egy felszólítást - pYura

jim67":3elva830 mondta:

Valami hasonló videót már láttam, elég fajántosul nézet ki! eljen

azt én is láttam gondoltam ki kell próbálni. :D :D
azt is próbáljátok ki hogy a barban MINDENKI ellenség és úgy mentke le a bárba (azt csináltam hogy be volt lőve a gud mod és péz is sok volt vettem buldogot és eldobtam na erre a faxi felvette és leakart vele lőni (ez lent volt a bárban),a fegyvertelenek meg valami olyant ordítozhatnak hogy ne löjjemle őket meg stb..., de ha felszedik a ledobott fegyót úgy lelőnek hogy csak na.)

hát az uhfs akarom mondani slove the monolight secret meg a freeplay is odabax :P

Solve the Monolith nem müxik crc hiba mikor kibontom a gamedatát.
Free Play NoCoop Edition ugye nem 19mb?
Solve the Monolith meg 14,3mb?
lol2

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul