Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
aszongya Megoszott Dokumentumok STALKER-SHOC ban van egy user.ltx oda kell beirni valamit de senki okos nincs itt aki megmondja mit. Addig ne használj autót és nincs gond
konzolba beírod, hogy "bind turn_engine kb" macskaköröm nélkül, és akkor a b-betűre indul a motor. ez már automatikusan is elmenti az user.ltx-be a cuccot. így nem kell ott átírogatni semmit.
játék alatt megnyomod a 0-át. Aztán beirod amit dezodor irt, a "bind turn_engine kb"-t. figyelj mert a "_"-t enm uyanazzal irod mint alapból hanem a shift Ü-vel. sztem igy már menni fog. Ha megvan ujra 0, be a kocsiba megnyomod a B-t és felzördül a motor onnatól menni fog cask figyelj mert néha leállhat a motor...
Óóóóóóóóóó.... nem igaz! :x Fent van a UHSF mod és nem tudok a Bar területére menni! Kiírja hogy a bugtrap hibát észlelet. Ja és a 1.0003-mas patch van fent.
no most akkor melyik? A legujabbat töltötted le vagy esetleg a SMART-BIG-et használod? azok rendesen hibásak de ha a legujabb van akkor gáz van
egyébkébnt TAPSOLJATOK MOST VAGYOK STANCIA2-n!
(soha nem csatlakozok )
a legujabb és EGYETLEN! működőkées változat a Solve the MOnolith's Secret. www.uhsf-mod.extra.hu-ról letöltheted legalábbis ha bejön . ha nem kirakom a linkjét.
pff. szerintem Pripyat vagy talán Stancia2(true ending pálya) ezeken kívűl a Garbage ha nem is nehéz inkább szörnyen idegesítő mindig átmenni a temérdek banditán...
Az az atomerűmű Chernobyl NPP második pályarésze amit akkor érsz el ha true endinged lesz ami ugy lesz, hogy........
Egyébként Stancia1-et biztos látni fogod azért az se semmi... A másdoik főleg azért nehéz mert az elsőn minden lőszered ellövöd
sztem kicsit gagyi ez a teleportos megoldás, összecsapott munkának tűnik mintha megcsináltak volnam indent aztán rájöttek, hogy ott a vége nem megy szóval gyorsan valamit. Mindnesetre legjobb játék amivel valaha is játszottam kivéve PoP és Half Life ezekkel egyszinten TOP 3-mas lista....
No, eljutottam oda, hogy felrakjam az UHSF modot, de a kocsi elindításával lenne bajom. Azt tudom, hogy elméletben hogy kell.
bind turn_engine kB
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
ezt beírni a user.ltx-be vagy a konzolba az első sort, de egyrészt nem találom a user.ltx-et másrészt _ ezt hogy írjam be a konzolba... lol2