Kisebb MODok kibeszélőtopikja

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
aszongya Megoszott Dokumentumok STALKER-SHOC ban van egy user.ltx oda kell beirni valamit de senki okos nincs itt aki megmondja mit. Addig ne használj autót és nincs gond :)

konzolba beírod, hogy "bind turn_engine kb" macskaköröm nélkül, és akkor a b-betűre indul a motor. ez már automatikusan is elmenti az user.ltx-be a cuccot. így nem kell ott átírogatni semmit.

játék alatt megnyomod a 0-át. Aztán beirod amit dezodor irt, a "bind turn_engine kb"-t. figyelj mert a "_"-t enm uyanazzal irod mint alapból hanem a shift Ü-vel. sztem igy már menni fog. Ha megvan ujra 0, be a kocsiba megnyomod a B-t és felzördül a motor onnatól menni fog cask figyelj mert néha leállhat a motor...

de a macskaköröm nem kell, szal azzal ne törődj :)

vagy próbáld meg, hátha így megy, bár ha így menne ugy is kéne: user.ltx-be beírod:
bind turn_engine kB
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3

Így B-re pöccel indul, plusz nézet váltás f1...

Óóóóóóóóóó.... nem igaz! :x Fent van a UHSF mod és nem tudok a Bar területére menni! Kiírja hogy a bugtrap hibát észlelet. Ja és a 1.0003-mas patch van fent.

no most akkor melyik? A legujabbat töltötted le vagy esetleg a SMART-BIG-et használod? azok rendesen hibásak de ha a legujabb van akkor gáz van :D
egyébkébnt TAPSOLJATOK MOST VAGYOK STANCIA2-n!
(soha nem csatlakozok :D)

pff. szerintem Pripyat vagy talán Stancia2(true ending pálya) ezeken kívűl a Garbage ha nem is nehéz inkább szörnyen idegesítő mindig átmenni a temérdek banditán...

Az az atomerűmű Chernobyl NPP második pályarésze amit akkor érsz el ha true endinged lesz ami ugy lesz, hogy........ :D
Egyébként Stancia1-et biztos látni fogod azért az se semmi... A másdoik főleg azért nehéz mert az elsőn minden lőszered ellövöd :D

sztem kicsit gagyi ez a teleportos megoldás, összecsapott munkának tűnik mintha megcsináltak volnam indent aztán rájöttek, hogy ott a vége nem megy szóval gyorsan valamit. Mindnesetre legjobb játék amivel valaha is játszottam kivéve PoP és Half Life ezekkel egyszinten TOP 3-mas lista....

No, eljutottam oda, hogy felrakjam az UHSF modot, de a kocsi elindításával lenne bajom. Azt tudom, hogy elméletben hogy kell.
bind turn_engine kB
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
ezt beírni a user.ltx-be vagy a konzolba az első sort, de :D egyrészt nem találom a user.ltx-et másrészt _ ezt hogy írjam be a konzolba... lol2

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul