Kisebb MODok kibeszélőtopikja (vol.2)

Én örülnék ha megtennétek, mert a Vodafone-os netem nem támogatja a torrentezést, meg semmi P2P-t...szóval, Jim, most kisegíthetnél azzal hogy felteszed data-ra vagy rapidra.

nos ha feltenném data-ra az kicsit sokáig tartana... de majd meglátom mit tehetek :wink:

én jövő hétre biztosan megígérem hogy felteszem, de most nem, mert ha letöltöm akkor fúúúú... nem akarok UV-zni... :D

nha végigtoltam a mod-ot nagyon dúrva...megvan a minigun med a pkm meg a p90..... a minigun az valami állat ''kicsit'' drága volt de megérte (állítólag van lángszóró is de azt még nem szereztem )

Nem akarod feltenni nekem datára vagy rapidra ha megkérlek...? Vagy alternatív úton esetleg. PL. elhoz6nád dvd-n a Stalker-találkozóra.

van 1 stalkeres dvd-m amin van kép meg sokminden csinálok még 1-et aztán rakok rá mod-ot (oblivion lost...... ez a japán..... priboi is ha kell ).... aztán majd a fan találkozóra elviszem (sjanos a feltöltés sebeségem az eléggé kevés 256kb/s... max 22kb... tudok feltölteni )

valaki nem tudja hogy melyik volt az a mod amit felrakva a fegyverek nézete úgy nézett ki mint a beta-ban (vag úgy mint az oblivion lost-modban )..tehát többet lehessen látni a fegyverekből

ezaz thx :)

(valaki nem tud valami olyan mod-ot ami a hud-ot módosítja ?

Hopp, hopp! Emlékeztek, hogy egy pár héttel ezelőtt kérdeztem, hogy nem tud-e valaki szép újratextúrázott, fa tussal megáldott Dragunovot? No, azt hiszem megtaláltam az "igazit"! Ez nagyon szép:

34267.jpg

Letölthető: http://www.fpsbanana.com/skins/44911

Lehet, hogy kicsit fölpofozom Photoshoppal, és enyhén mahagóniba átmenő színűre alakítom... :roll: De nagyon jó!

Van olyan mod, ami működik 1.0006-os patch mellett is és járgányokat tesz a játékba? :roll:

#Szerk.:
Inkább szerkesztem a régi hozzászólásomat, nehogy a modik szájba rúgjanak... fogatlan
Szóval...

Erre tessenek vetni egy pillantást, mert első osztályú reskin!

Marked One (cinematic face)
http://www.fpsbanana.com/skins/46456

35083.jpg

majd kirakom a priboi verziót, mer abban fixeltük a havat. ugyanis az összes wintermodban ha szaladsz, akkor ki tudsz rohanni a hó alól, és ha megfordulsz és visszanézel, látod hogy a hó rohan utánad és próbál utolérni ... meg sajnos amit még nem javított senki se (mi se mer túl sok meló) a hó átesik a házakon is, szal ha bentvagy, akkor is esik mintha kint lennél...

Vissza
Top Alul