Kisebb MODok kibeszélőtopikja (vol.2)

Na, fölpakoltam a float32 modot. Hát mit ne mondjak... gyönyörű! :D Eszméletlen szép volt a naplemente a Wild Territory-n, ahogy az utolsó napsugarak átszűrődtek az épületek között, és ahogy minden fűszál árnyékot vetett... :roll: Ajánlom mindenkinek! No persze csak full dynamic lightning mellett...

Lenne néhány kérdésem.

1 Azt a modot amely visszarak néhány fegyót(pl:TOZ34-es).

2 A FreePlay Modot honnan szedhetném le piztonságosan,

Helo!
A TRansport mod ot akarom feltenni de nem akar működni,
szépen bemásoltam a mappát/fájlt oda ahova kell még a false-t is átírtam true -ra de mikor töltöm be a pályát akkor kilép és valami buggal kapcsoltaos ablak jön elő, ezt beszktam zárni mert semmit nem lehet vele csinálni
mit tegyek hogy jó legyen?

Endeavour":3lgypjax mondta:
Értem, hány mod van összesen?
Tehát fönt van nekem az 1.0005 patch és az Oblivion Project
Autók melyik mod ban vannak?
innentől a mod os topikban folytatom..

Sok: http://stalker.filefront.com/
Nagy modokat (OblivionP, Priboi) ne keverd össze semmi mással, mert nem fog menni.
Ellenőrizd, hogy a megfelelő verzióra tesztelt modot tetted-e fel.
Ellenőrizd, hogy jól írtad-e át a file-t.

Aha ,értem
hogy tudom leszedni Oblivion Project -t? csak ugy ha ujratelepitem a játékot?

Miért akarod az Oblivion Lost helyett a Transport Modot? Ezt nem értem.
Az Oblivionban majdnem minden pályán vannak autók.
A Transport Modban csak a Cordonban vannak kocsik, azonkívül a menettulajdonságuk is pocsék.
Az ok amiért nem tudod elindítani a Transport Modot az az, hogy az csak az 1.0001 patchel mûködik, mivel annak a spawnjára lett megírva.
Soha nem fogod tudni elindítani.

Igen én is erre Gondoltam Metro hogy ezért ne mindul el a TRansport mod
Én még nem láttam autót mivel ujbol elkezdtem a játékot most a Hídnál vagyok és nem látok autót amibe be tudnék szálni, hogyan kell őket előcsalogatni?

A Cordonban van egy Niva a car parknál ahol a banditákat kell megölni, van egy BTR a pálya elején a katonai bázis elõtt, és van egy UAZ rögtön Fox háza után. Kicsit nézz szét jobban. :lol:

Szerintem még el sem indult nála a mod. De már leírtam mit kéne megnézni...

Igen találtam egyet a híd után de ezeket miket irtal nem,
nagyn gyrsan eljutottam a BAR hoz és zavar hogy az elejen az els küldetes valakt meg kellett menteni és utánna egyből a Dokumentumos munkát adta a pultos, tök visszamennék nemtom
meg mikro jövök vissza a doksikkal, ki irja hogy védjem meg a szemétlerakót de mire odaérek hogy lelőjjek valakit, "feladat elrontva"
mit csinálhatok rosszul??
na ez mármegint más téma na mindegy

Nem, én a kérdést nem értem, hogy mi a problémád.

Az elején van egy küldetés amikor, a katonák dokumentumait el kell lopni és elvinni a Bar ba a pultoshoz, ahhoz hogy elvigyem át kell mennem a szemétlerakón, ekkor irja ki hogy segítsek azt megvédeni, de nem sikerül mert mire odaérek ki irja:"feladat elrontva" amikor meg elindulok a szövettségiek felé azt irják hogy semmi köszönetre nem számíthatok,
mindegy újra kezdem az egészet :D
Nem lehet valahogy ugy kezdeni a játékot hogy nappal legyen?

Fogadjunk hogy feltetted a magyarosítást! :x

Vissza
Top Alul