Kisebb MODok kibeszélőtopikja (vol.2)

nem csoda, bennevan fél priboi story, fél ol mod, amk mod, srp mod és a többi.... eddigi legnagyobb modpack amit láttam

Ha ez az abc-amk-srp compilation mod, vagy más néven simbion, akkor le se töltsétek, mert annyira szaggat meg CTD-zik hogy játszhatatlan.:)

nagyon jóóó csak az a baj hogy japán egyébként télleg nagyon jó nem szaggat..... dúrva és van pénz :D :D

edit 1 régebben valahogy meg lehetett oldani asszem... az ol mod náll hogy valamit áttírtunk és orosz lett a játék... nha esetleg itt meg áttírnánk aztán angol lenne.... de hol volt és mi volt az a file ?

edit2 írtam mailt a mod készítőjének és van angolul is... majd később kirakom a torrent-fil-t is csak lassan jön... szal ha letöltöttem akkor seed-elem aztán ti is tölthetitek

:wink:

Mi lenne ez a mod? Nekem nem indul el a letöltés.

Tibi":2m0grze0 mondta:
Nekem még 45% hátra van, de szerintem most abba is hagyom a töltögetést, majd holnap folytatom...

szerintem hagyd is abba aztán holnap töltheted az angol verziót ami mellesleg kisebb ''csak'' 577mb

Metro kérdésére ez olyan keverék... de új fegyverek.. kis kiegészítő a pályákon meg ilyenekolyan mint az ol2.0 csak könyebb (sokkal )

Ja azok az új fegyverek, p90 meg pkm, amit a kiszivárgott SRP0.3 bétából loptak el. Gondolom...

állítólag amodellek benne vannak a TELJES játékban is..... be is lehet spwan olni de nem lehetett megfogni meg újratölteni mert nem volt hozzá kéz modell :) (a lényeg az hogy mostmár van... a p90 az nagyon odavág )

Nah csak megvártam hogy lejöjjön. Nem valami nagy durranás. Pénz az tényleg volt annyi mint a baj, de azért egy AK 20ezerért meg ilyen hülyeségek...
Megittam valami szupererős piát (nem az alap vodkát :) ) rá kellett aludnom, hogy elmúljon a hatása :D . A zsebrádión meg különböző frekvenvciákon (ha jól láttam 5 közül lehet választani) zenéket lehet hallgatni (ja és ha elindítottad valamelyiket az már megállíthatatlanul végigmegy :S). Szóval OLP+Weather Overhauled sokkal jobb, mint ez.

Á, akkor én ezt le se töltöm, gondolom összelapátoltak mindenféle hülyeséget. Késõbb biztos kressel is:D

nekem tecett főleg az új fegyverek a grafika....

Vissza
Top Alul