Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nagyon jóóó csak az a baj hogy japán egyébként télleg nagyon jó nem szaggat..... dúrva és van pénz
edit 1 régebben valahogy meg lehetett oldani asszem... az ol mod náll hogy valamit áttírtunk és orosz lett a játék... nha esetleg itt meg áttírnánk aztán angol lenne.... de hol volt és mi volt az a file ?
edit2 írtam mailt a mod készítőjének és van angolul is... majd később kirakom a torrent-fil-t is csak lassan jön... szal ha letöltöttem akkor seed-elem aztán ti is tölthetitek
állítólag amodellek benne vannak a TELJES játékban is..... be is lehet spwan olni de nem lehetett megfogni meg újratölteni mert nem volt hozzá kéz modell (a lényeg az hogy mostmár van... a p90 az nagyon odavág )
Nah csak megvártam hogy lejöjjön. Nem valami nagy durranás. Pénz az tényleg volt annyi mint a baj, de azért egy AK 20ezerért meg ilyen hülyeségek...
Megittam valami szupererős piát (nem az alap vodkát ) rá kellett aludnom, hogy elmúljon a hatása . A zsebrádión meg különböző frekvenvciákon (ha jól láttam 5 közül lehet választani) zenéket lehet hallgatni (ja és ha elindítottad valamelyiket az már megállíthatatlanul végigmegy :S). Szóval OLP+Weather Overhauled sokkal jobb, mint ez.