Kisebb MODok kibeszélőtopikja (vol.2)

Igen nagy baj, mivel nem kompatibilis vele, ezáltal bugos lesz tõle mint állat. Amúgy inkább a saját topikjában kéne kibeszélni a modot, most jelent meg az 1.3, ki is tettem a linket.

A moderátorok nyugodtan áthelyezhetik az ide-oda nem illő hzzászólasimat,
de ha már itt kezdtem el: az is a bugnak irható fel hogy párszor lefagy?
vagy a gép nem elég neki?(majd a megfelelő topicba irom a további dolgokat)

Nem lehet ide-oda áthelyezgetni a hsz-eket, csak törölni - Tibi

vazze hát persze hogy lefagy amikor összekeverted a magyarosítással

Nincs valami olyan mod a Stalker-hez, ami lecseréli a Dragunov textúráját, és a fatusos változatot rakja be helyette? Olyan érdekelne, ami valóban szép! Mert azt tudom, hogy van mod, amivel megcsinálták, de az elég randa lett. Nekem olyan kéne, ami valóban fa hatású kinézetre, nem pedig csak valami odalökött barnás textúra!

Sacc per kábé valami ilyesmi megjelenésre gondoltam:

71866-FCRY2_PC_Dragunov.jpg

Na ezen szépen látszik a fa erezete! :D

igen far cry 2... úgy volt hogy tavasszal jön de ez is valamikor szeptember fele ... de szerintem jobb lesz mint a crysis

(egyébként....a filefront-on nézz szétt ott lehet van )
(vagy asszem takihun-nak is volt valami skin pack-je és az sem volt rossz )

meg amúgyis ez a játék nem mai gyerek meg nem is HD gaming benchmark történetnélküli kliségyűjtemény szar (=crysis)...
úgyhogy sokkal szebb nem lessz...

hát ami képet berakott ahhoz képest biztos, meg alá is írta hogy az erezet!!!... de engem nem érdekelnek ezek a gépzabáló-minden történettől megfosztott játékokat... ennyi
ÖLNI! ÖÖLNI!! ÖÖÖLNI!!! ÖLJÉÉÉ' MEG MINDENKIT!!!! VA-HA-HA-HA-HA-HA-HA-HA!!! és közben meletted szép kis halmokban áll a töltényhüvély... természetesen a bal oldalom, mert miért is legyen ott a hüvelykivető nyílás ahol lennie kellene... TÉLLEG! nem akarja valaki eme hibát orvosolni a stalkerben???

Pont ezen gondolkoztam, hogy miért nem javította még senki. És az ironsight sem a legreaálisabb alapból. Tegnap az egyetemi könyvtárban volt katonai kiállítás, lehetett fegyvereket fogdosni; mit ne mondja igen meglepődtem milyen kicsi a célkereszt pl M16-oson.

Kimmuriel":1g6t9p9u mondta:
Nincs valami olyan mod a Stalker-hez, ami lecseréli a Dragunov textúráját, és a fatusos változatot rakja be helyette? Olyan érdekelne, ami valóban szép! Mert azt tudom, hogy van mod, amivel megcsinálták, de az elég randa lett. Nekem olyan kéne, ami valóban fa hatású kinézetre, nem pedig csak valami odalökött barnás textúra!

http://www.fpsbanana.com/skins/42176

Én ezt használom mert eddig ez a legjobb amit láttam :wink:

Van-e valamilyen MOD, ami olyan kaliberű mont az Oblivion Lost, vagy a várva-várt Priboi-Story?

Teljes story-line esetleg új vagytök más fegyverek vagy ilyesmi.

Ha van, akkor nagyon hálás lennék 1 linkért, vagy többért is :D

Tényleg, a link-küldőnek a honlapomon arany-szobrot állítok!

Különben ha esetleg a lapomon szeretné reklámozni valaki a STALKER - akármiét (MOD, gázálarc, bakancs, fegyver, játék -dvd, póló stb. - stb. ) akkor örömmel kiteszem a reklámot !

még mindig a priboi story az egyetlen new storyline total conversion mod...

hamarosan kész lesz a frissítés és aztán mehet a menet.

amire még érdemes lesz figyelni, az az srp 0.3 ami a nyár folyamán jön ki, abban is lesz valami sztori szerűség, meg pár új pálya.

DualFilter":rki4b5lp mondta:
http://stalker.filefront.com/news/New_weapons_P90_PKM;38329

tesztelni még nem tudtam mert nem szereti a OL 2.0-át :cry:

egyáltalán nem lehet kivitelezni hogy mennyen :cry: ?

nembaj ott az a japán mod oszt abban benne van

Vissza
Top Alul