modkomplett_odugen
Ha már mindenki művészkedik, akkor gondoltam én is közzéteszem a kreálmányom, ami nem egy nagy dolog, ugyanis csak különböző modokat gyúrtam egybe, hogy létrehozzak egy olyan Zónát, amit én elképzeltem.
innen tölthető le:
http://rapidshare.com/files/36233466/mo ... n.zip.html
Most illendő lenne leírni, hogy pontosan milyen modokból áll össze, de annyi mindenből szedegettem ki annyi mindent, hogy pontosan nem tudom megmondani mi honnan van.

De azért pár szót mégis, hogy az alapjátékhoz képest mi változott:
- fegyverek "reálisabb" tulajdonságai, van hangtompító és scope is (Herd 0.9.1.1.,0.9.2.2., OLmod, Redux stb.)
- alvás (és érdekes módon nem nagyon bugzik a blowouttal... 1-2x ha előfordult eddig hogy ébredéskor éppen jött)
-fegyverek és védőruhák elhasználódnak, de lehet javíttatni őket (Prypjatban nincs trader, de majd lesz

)
- detector mod 1.1 (detektor nélkül nem lehet észlelni a sugárzást se...ki lett kapcsolva)
- NPC-k másként reagálnak dolgokra, mint az alapjátékban ( hallás, látás megbirizgálva, sérülés esetén van animáció, botladoznak, fetrengenek, esetenként pánikolnak is, inkább fedezékből lőnek stb. )
- hud más (pl. nincs minimap)
- bccf 2.0 is benne van (bár szerintem még mindig eléggé kaotikussá teszi a környezetet... és asszem a lényekbe egy kicsit bele lett piszkálva)
- artefact activation mod/ezzel használni lehet az artefactokat...kisebb anomáliákat lehet vele létrehozni/ (nem tudom melyik verzió, mert egy hasonló modgyűjteményből szedtem ki...de biztosan nem az utolsó)
- anomáliák "meleg-levegő" effektel jelennek meg és ezek tulajdonságai is egy kissé át vannak írva, artefacteken nincs semmi effekt (nehezebb őket megtalálni)
- NPC-kkel kicsit több mindent lehet üzletelni és a hulláknál kicsit több cuccost lehet találni
- árusoknál az árak átírva (mert utáltam hogy mire Bar-ba értem mindig 80-100 ezer rubelem volt)
- küldik ideje is átírva (megnövelve

) és 1-2 küldi meg is van változtatva (de ez meglepi...ha vlk ezzel akar játszani

)
- flashligth is más
- realgunnames mod (eredeti fegyver és töltény nevek)
- NPC-k szájharmonikáznak is (ez a legfontosabb

)
- lehet csatlakozni dutyhoz (nem teszteltem)
- fegyverhudok is húznak az eredeti fegyverekéhez

- időjárás is megváltoztatva, sötét éjszakák (sok időjárásmoddal ellentétben Keleten kell a nap és Nyugaton nyugszik

)
- nemhivatalos 1.0003 bug fix(ami állítólag tovább javítja a javítanivalót és pár addig lehetetlen küldit tesz megoldhatóvá

)
- float32 1.5267a verzio
- magyarosítás...pcgameshun-os (és minden mod, amiben volt szöveg azt lefordítottam szval full magyar... de ezt inkább hagyjuk... )
- és utoljára de nem utolsó sorban dezodorék blowout-ja és a pszi-s mod
hát kb. ennyi (bár biztos kimaradtak dolgok)...ja! mindenképp
új játékot kell kezdeni hogy teljes egészében kijöjjenek a dolgok!!!!
a hozzávaló hangok:
http://rapidshare.com/files/36235325/mo ... n.zip.html
aki meglesi és tetszik neki, használja egészséggel! inkább azoknak ajánlom, akik az alapot könnyűnek tartják és kicsit realisztikusabb játékra vágynak.
ez a link egy bakimat hivatott javítani (hudon változtat, mert ahogy volt, úgy nem lehett rendesen használni detektorokat...sry

):
http://rapidshare.com/files/36503187/hu ... s.zip.html