Kisebb MODok kibeszélőtopikja (vol.2)

exebin

New Member
Csatlakozás
2007.06.03.
Üzenetek
105
Reakció pontszám
0
nem tud valaki valamit az ABC mod kiegjéröl aminek az a neve h portal?
a lényege h pl már a cordonnál is vannak portálok amikkelfaszán tudzs lépni pályák közt.ugyanugy néz ki mint chernobyl npp-nél.

tehát tduja valaki h elkészült e már és ha igen honnan lehet lekapni?
filefonton semmi sincs rola és a gsc-n se.

youtube-on láttam rola egy videot de ott sincs semmi info
elöre is köszi a segitséget
eazy

Előző topik: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=471

Mivel sikerült a gyűjtőtopikot nem rendeltetészerűen használni (lásd: http://stalker.hardwired.hu/forum/viewt ... c&start=30 1. hsz) ezért egy kis takarítás történt. - pYura

hali
en egyatlan erdeklödnek hogy hogyan lehet modolni a jatekot.knem nagyon vagom ezt a dolgot vki tudna segiteni?
megprobaltam fel rakni az uhsf-mod oldalon talalhato modot de nem akar össze jönni...vki eltudna mondani hogy hogyan kell?
elöre is thx

Destro":11lhlo5z mondta:
hali
en egyatlan erdeklödnek hogy hogyan lehet modolni a jatekot.knem nagyon vagom ezt a dolgot vki tudna segiteni?
megprobaltam fel rakni az uhsf-mod oldalon talalhato modot de nem akar össze jönni...vki eltudna mondani hogy hogyan kell?
elöre is thx

elöször tisztázzuk h melyik modot akartad feldobni?:)
másrészt a legtöbb modnál ugyanaz van.
találsz mindig egy gamedata mappát amit be kell másolnod a stalker fökönyvtáradba.ne aggodj ha van márott gamdata mappa semmit nem irsz felül az esetek többségében csak hozzáadsz fájlokat.nah kb ennyi.
ill még valami.
a legtöbb modnál ez alapfeltétel.
a fökönyvtárban találsz egy fsgame.ltx fájlt.azt nyisd meg mongyuk jegyzettömbbel és a legelsö sornál a false-t ird át true-ra.
remélem érthetöen le tudtam irni amit kell és tudtam segitnei valamit:)
eazy

sosem hallottam róla, viszont portálokat én is dobáltam annó be a modba, csak sosem fejeztem be :) nekem nem tetszettek, mert túl futurisztikus lett, jobban illik 1 portál egy mittomén acél-ezüst-krómos aknavetőslézerfegyveres lövöldébe mint egy ilyen cuccba. :)

dezodor":2t97qjj5 mondta:
sosem hallottam róla, viszont portálokat én is dobáltam annó be a modba, csak sosem fejeztem be :) nekem nem tetszettek, mert túl futurisztikus lett, jobban illik 1 portál egy mittomén acél-ezüst-krómos aknavetőslézerfegyveres lövöldébe mint egy ilyen cuccba. :)

nos akkor itt van rola a video
http://youtube.com/watch?v=_oXQahzmCAc

valoban tul futurisztikus a stalkerhez h öszinte legyek nekem a játék végén se teccettek kőlineárissá tették a játékmenetet.

csak érdekességként probálnám ki

Nightwatch":2nmzr7j8 mondta:
azér ez már nevetséges..... szal mondjuk az is jopofa hogy artifactbol cvsinált portált.... ha jol vettem ki....

jol láttad

tibi bocs igy utolag is akkor az offér.másrészt ugy veszem észre h ez a mod nem is létezik ill még nem került ki,szal akkor nemistom milyen topikba illene

odugen":qxz6udi0 mondta:
modkomplett_odugen

Ha már mindenki művészkedik, akkor gondoltam én is közzéteszem a kreálmányom, ami nem egy nagy dolog, ugyanis csak különböző modokat gyúrtam egybe, hogy létrehozzak egy olyan Zónát, amit én elképzeltem.

innen tölthető le:

http://rapidshare.com/files/36233466/mo ... n.zip.html

Most illendő lenne leírni, hogy pontosan milyen modokból áll össze, de annyi mindenből szedegettem ki annyi mindent, hogy pontosan nem tudom megmondani mi honnan van. :oops: De azért pár szót mégis, hogy az alapjátékhoz képest mi változott:

- fegyverek "reálisabb" tulajdonságai, van hangtompító és scope is (Herd 0.9.1.1.,0.9.2.2., OLmod, Redux stb.)
- alvás (és érdekes módon nem nagyon bugzik a blowouttal... 1-2x ha előfordult eddig hogy ébredéskor éppen jött)
-fegyverek és védőruhák elhasználódnak, de lehet javíttatni őket (Prypjatban nincs trader, de majd lesz :))
- detector mod 1.1 (detektor nélkül nem lehet észlelni a sugárzást se...ki lett kapcsolva)
- NPC-k másként reagálnak dolgokra, mint az alapjátékban ( hallás, látás megbirizgálva, sérülés esetén van animáció, botladoznak, fetrengenek, esetenként pánikolnak is, inkább fedezékből lőnek stb. )
- hud más (pl. nincs minimap)
- bccf 2.0 is benne van (bár szerintem még mindig eléggé kaotikussá teszi a környezetet... és asszem a lényekbe egy kicsit bele lett piszkálva)
- artefact activation mod/ezzel használni lehet az artefactokat...kisebb anomáliákat lehet vele létrehozni/ (nem tudom melyik verzió, mert egy hasonló modgyűjteményből szedtem ki...de biztosan nem az utolsó)
- anomáliák "meleg-levegő" effektel jelennek meg és ezek tulajdonságai is egy kissé át vannak írva, artefacteken nincs semmi effekt (nehezebb őket megtalálni)
- NPC-kkel kicsit több mindent lehet üzletelni és a hulláknál kicsit több cuccost lehet találni
- árusoknál az árak átírva (mert utáltam hogy mire Bar-ba értem mindig 80-100 ezer rubelem volt)
- küldik ideje is átírva (megnövelve :) ) és 1-2 küldi meg is van változtatva (de ez meglepi...ha vlk ezzel akar játszani :) )
- flashligth is más
- realgunnames mod (eredeti fegyver és töltény nevek)
- NPC-k szájharmonikáznak is (ez a legfontosabb :D )
- lehet csatlakozni dutyhoz (nem teszteltem)
- fegyverhudok is húznak az eredeti fegyverekéhez :)
- időjárás is megváltoztatva, sötét éjszakák (sok időjárásmoddal ellentétben Keleten kell a nap és Nyugaton nyugszik :D )
- nemhivatalos 1.0003 bug fix(ami állítólag tovább javítja a javítanivalót és pár addig lehetetlen küldit tesz megoldhatóvá :) )
- float32 1.5267a verzio
- magyarosítás...pcgameshun-os (és minden mod, amiben volt szöveg azt lefordítottam szval full magyar... de ezt inkább hagyjuk... )
- és utoljára de nem utolsó sorban dezodorék blowout-ja és a pszi-s mod

hát kb. ennyi (bár biztos kimaradtak dolgok)...ja! mindenképp új játékot kell kezdeni hogy teljes egészében kijöjjenek a dolgok!!!!

a hozzávaló hangok:

http://rapidshare.com/files/36235325/mo ... n.zip.html

aki meglesi és tetszik neki, használja egészséggel! inkább azoknak ajánlom, akik az alapot könnyűnek tartják és kicsit realisztikusabb játékra vágynak.

ez a link egy bakimat hivatott javítani (hudon változtat, mert ahogy volt, úgy nem lehett rendesen használni detektorokat...sry :oops: ):

http://rapidshare.com/files/36503187/hu ... s.zip.html

Szivesen kiprobálnám a modot de mikor ráklikkelek akkor kijön egy üzenet hogy:This file has been deleted.Reason:No download for a longer perid inactivity-timeout exceeded. -Ez azt jelenti hogy le van törölve?

megtaláltam az actor.ltx filet ami a sulyért felel állitollag. s ugyan azt a filt kivettem a suly modbol h felülirjam vele ,de semmi nem változott :| valakinek ötlete van mi a gond?

Próbálta már közületek valaki a S.H.A.R.P.E.R. textures modot? Egész jól néz ki! Bár félek, hogy ettől csak még erőssebben beszaggatna a game...
Itt egy kép az új textúrákról:

4p3k12e.png

Ja, és még mielőtt elfelejtem, volna egy olyan kérdésem, hogy a float32 mod kompatibilis az 1.0005 patch-csel? Még a fejlesztők honlapján sem találtam erre való utalást... :roll:

kimmuriel!

a shader modok mindig is kompartiblisek lesznek, hiszen a shadereket nem fogják frissíteni a fejlesztők, egészen a clear sky-ig. szal nem para, pakold fel a legújabbat, menni fog 1.0005-el. bár az 1.0005-nek nincs sok értelme, ha csak nem multizol.

David23 van vmi külön MOD erre,amit ha felteszel frankón megemeli a súlyhatárokat:)
Sajna a nevét nem tudom megmondani,mert én anno átkereszteltem nagyhátizsák-mod nak :D
Ja,meg amint irtál csak egy false szót kell átirni true-ra abban az ltx-ben asszem a 2. vagy3.sorban....

Vissza
Top Alul