Jómunkásemberek topicja

nem rossz otlet :D SZOG!!!!!! de akkor rogton szogbelovo, csavar :D de figy van egy jo otletem :D mit szolsz ahhoz h oszeset berakod foliaba aztan a foliat raolvasztod a fara egy langszoroval :D

A rajzszöggel rögzítetett könnyû letépni( tudom, mert eddig ipari tûzõgéppel csináltam), de a olvasztós
ötletet díjazom :)

Kemping hőlégfúvóvá előlépett benzinlámpa, durva laminálás. Ez jól hangzik. És amellett meg,a kissé megégett és perkelődött szélű plakátok amúgy dizájnosak is...

A ma reggel jól kezdődött: elmentem 6 órára diákmunkára egy helyi kenyérgyárba, erre kiderül hogy ma nincsen semmilyen munka ott, csak a gyár elfelejtett beszólni a diákmunkás cégnek hogy nem kell menni fal1 . Úgyhogy most kelhettem feleslegesen zöldhajnalban...

Tibi szerinted jobb volt tegnap kamiont pakolni 450-ért? 4 és fél óra alatt kipakoltunk (nettó) 16 tonnát...

Tud valaki valami diákmunkát itt pesten, amit 15 év alatt is lehet végezni?Lehet fekete is, csak pénzt hozzon.

Drogfutár? Unabomber? Héderezés? Parlamenti képviselő? :D

'Má" bocsánat,nem akartalak megbántani,félre ne értsd,csak idétlenkedem. :halom:

kiscsillag":wo7tigv5 mondta:
Tud valaki valami diákmunkát itt pesten, amit 15 év alatt is lehet végezni?Lehet fekete is, csak pénzt hozzon.

nézz szétt ilyen diákszövetkezetekben , de pár éve keresztapám melóhelyén vót diákmunka 1500ft/h áron és fénymásolni kelett nekik :)

Hehe dolgoztam volna ott.Igazából azért kérdezgetek itt a fórumon, mert a diákszövetkezetekben filléreket adnak, nem kemény, de időben sok melóért.:(
Morzsi, nekem még a parlamenti képviselő lenne a legszimpatikusabb, és ha így haladnak a dolgok, akkor még esléyes is lehetek pár év múlva.:D:D

Helyes! Mindenképpen rád fogok szavazni,és szeretnék a sofőröd lenni! De csak akkor,ha a szolgálati kocsid valami böhöm nagy Chevrolet lesz! Megegyeztünk? :?:

Hát köszönöm a bizalmat, bár nem hiszem, hogy Chevrolet lesz a szolgálati kocsim.:D

Miért? Nem elég jó neked? A soförkődés abban a legjobb. Munka és szórakozóhely lenne a számomra.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Csak azt ne! Volt olyanunk,jaj de utáltuk egymást! Szűk,primitív,pöfög,zörög,hú de kafa! Bárzálmás vótt!

Vissza
Top Alul