Jómunkásemberek topicja

A trabit legalább nem lopnák el.Na de zárjuk a témát, mert a végén még megnő az egóm.

Benne vagyok! :D
Nekem is mindig beszólnak, mert nekem van vélemények.:(

zombimorzsi: Jó volt annak idelyén a trabi ! :)
kiscsillag: Le adom rád a voksom ,ha visszaadsz mindent amit a 20 évben elvettek ,és felelősségre vonod a bűnösöket ! Sőt ! Ha eleget teszel ennek kapsz egy 1500-as Ladát szolgálati kocsinak ! :D

Nem ígérek semmit, hogy ne is kelljen betartani.Így nem haragszanak meg az emberre. :D

Faxa volt a mai munka, megmértük 45 fok volt a konténerben amit ki kellett pakolni... lol2

Pr0D1G7":3o3msqgt mondta:
Faxa volt a mai munka, megmértük 45 fok volt a konténerben amit ki kellett pakolni... lol2

nálunk 18ra volt belőve a légkondi az irodában :D Jó taktika arra hogy a dolgozók ne hagyják el a munkahelyüket :D

Munkám az nekem is van, csak keresetem nincs. Elég szar helyzet. :(
Az egyesületet, ahol kajakozom előző hétvégén elbarikádoztuk homokzsákokkal, meg nejlonnal, hogy ne tudjon bejönni a víz.Most meg ugye, hogy lejjebb ment le kell bontani a bariádokat, hogy az ami bejött ki tudjon menni.Elég rossz ez így, különösen, hogy még suli is vann. :(

Mondjuk legalább annyiból jó az egész, hogy (adnak szolgálati gumicsizmát, de nem kötelező hordani) lehet tédig mezítláb tapicskolni a vízben.De enek meg az a hátránya, hogy mihelyst hazaérsz le kell zuhanyozni, mert az áradó duna nem épp tiszta.

Melózik még valaki árvíz miatt?

Részemrõl csak a saját garázsunk pakolása volt mûsoron, de annak már 2 hete.
A füstölõt nem, mert azt egy az egybe elárasztotta.

Akkor senki nem tud valami fizikai melót, amit tudok végezni 14 évesen, koromhoz képest viszonylag erős fizikummal akár fillérekért?

Jólvan, egész nyáron a napon rohadok kajakban, tehát annál nem lehet rosszab.
És mi is pontosan az a kecsó, és hol van, és hogy lehet odajutni?
És nem tudod, hogy milyen órabérben?

Ja jólvan, köszönöm.Azt hittem, hogy valami kis falu az isten háta mögött.

Vissza
Top Alul