Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
zombimorzsi: Jó volt annak idelyén a trabi ! kiscsillag: Le adom rád a voksom ,ha visszaadsz mindent amit a 20 évben elvettek ,és felelősségre vonod a bűnösöket ! Sőt ! Ha eleget teszel ennek kapsz egy 1500-as Ladát szolgálati kocsinak !
Munkám az nekem is van, csak keresetem nincs. Elég szar helyzet.
Az egyesületet, ahol kajakozom előző hétvégén elbarikádoztuk homokzsákokkal, meg nejlonnal, hogy ne tudjon bejönni a víz.Most meg ugye, hogy lejjebb ment le kell bontani a bariádokat, hogy az ami bejött ki tudjon menni.Elég rossz ez így, különösen, hogy még suli is vann.
Mondjuk legalább annyiból jó az egész, hogy (adnak szolgálati gumicsizmát, de nem kötelező hordani) lehet tédig mezítláb tapicskolni a vízben.De enek meg az a hátránya, hogy mihelyst hazaérsz le kell zuhanyozni, mert az áradó duna nem épp tiszta.
Jólvan, egész nyáron a napon rohadok kajakban, tehát annál nem lehet rosszab.
És mi is pontosan az a kecsó, és hol van, és hogy lehet odajutni?
És nem tudod, hogy milyen órabérben?
bocs azt hittem nagy része ismeri a rövidítést...
az órabér kb 350-500 ft közt mozog mostanság, bár ha xar a munkahely ettől kevesebbet is adhat.
ez a erősebb fizikai munka része.