Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nem rossz otlet SZOG!!!!!! de akkor rogton szogbelovo, csavar de figy van egy jo otletem mit szolsz ahhoz h oszeset berakod foliaba aztan a foliat raolvasztod a fara egy langszoroval
Kemping hőlégfúvóvá előlépett benzinlámpa, durva laminálás. Ez jól hangzik. És amellett meg,a kissé megégett és perkelődött szélű plakátok amúgy dizájnosak is...
A ma reggel jól kezdődött: elmentem 6 órára diákmunkára egy helyi kenyérgyárba, erre kiderül hogy ma nincsen semmilyen munka ott, csak a gyár elfelejtett beszólni a diákmunkás cégnek hogy nem kell menni fal1 . Úgyhogy most kelhettem feleslegesen zöldhajnalban...
Hehe dolgoztam volna ott.Igazából azért kérdezgetek itt a fórumon, mert a diákszövetkezetekben filléreket adnak, nem kemény, de időben sok melóért.
Morzsi, nekem még a parlamenti képviselő lenne a legszimpatikusabb, és ha így haladnak a dolgok, akkor még esléyes is lehetek pár év múlva.
Helyes! Mindenképpen rád fogok szavazni,és szeretnék a sofőröd lenni! De csak akkor,ha a szolgálati kocsid valami böhöm nagy Chevrolet lesz! Megegyeztünk? :?: