Jómunkásemberek topicja

Nagy g*ci lennék, ha most beírnék valamit, de inkább tartom a pofám! :lol:

Nem, egyáltalán nem! Ha nem mondod, eszembe sem jut! :)

Ezzel kapcsolatban szándékoztam írni... fogatlan

ismertem vkit aki rendorfoiskolara jart es betanulta a pszihologiai tesztet :D :D halal komoly meg azt is ismerem aki betanitotta.
a sunrol meg annyit h az emberbe alapbol benne van a kinzasra valo vagy. es ez nem ugy van h vki ezt mondja h soha nem tenne. mert megteszi elobb utobb mert elvezi azt h vkinek faj.

Ellövöm még ezt a labdacsot. Mérnem tanultál tovább? pattog1

Magyar Rendőr Fősulira ? Végül is egy kis elmélkedéssel is belehet tanulni.Nem nagy kunszt.Az okosabbak képesek rá.
Az ember hülye egy állat !
:)

Nem szeretnék megsérteni senkit, de azt például tanujátok, hogy hogy kell igazoltatni a célszemélyt?

A lényeg, hogy teljesítsd a fizikai tesztet. Lehetõleg minnél jobban.

jaaa hogy ilyen topik is van :D szóóóval tegnap meg tegnapelőtt éjjel (tegnapelőtt mondjuk délután 2kor indultunk és 3ra értünk haza) kenyeret szeletelni voltam :D kicsit most fáradt vagyok de jóljött a pénz :) meg a friss kaják amiket ettem közbe :D:D

Jó hely is az. Amikor én jártam diákmunkára egy kenyérgyárba, a csomagológép (ami vadonat új volt, állítólag egy vagyonba került) csinált olyat hogy egy kenyér helyett kettőt tuszakolt be egy zacskóba, meg kidobta a kenyeret utána meg a zacskót, stb. :D .

Szabadéri plakátragasztáshoz (papirt fára) tud valaki hatásos, vízálló ragasztóanyagot ajánlani?

Köszi! Kicsit drága, de egy próbát megér.

Zsilin! Had legyek már nagyon fárasztó,ha nem haragszol.... RAJZSZÖG!!!

Vissza
Top Alul