Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
ismertem vkit aki rendorfoiskolara jart es betanulta a pszihologiai tesztet halal komoly meg azt is ismerem aki betanitotta.
a sunrol meg annyit h az emberbe alapbol benne van a kinzasra valo vagy. es ez nem ugy van h vki ezt mondja h soha nem tenne. mert megteszi elobb utobb mert elvezi azt h vkinek faj.
jaaa hogy ilyen topik is van szóóóval tegnap meg tegnapelőtt éjjel (tegnapelőtt mondjuk délután 2kor indultunk és 3ra értünk haza) kenyeret szeletelni voltam kicsit most fáradt vagyok de jóljött a pénz meg a friss kaják amiket ettem közbe
Jó hely is az. Amikor én jártam diákmunkára egy kenyérgyárba, a csomagológép (ami vadonat új volt, állítólag egy vagyonba került) csinált olyat hogy egy kenyér helyett kettőt tuszakolt be egy zacskóba, meg kidobta a kenyeret utána meg a zacskót, stb. .