Játékmotorok és fejlesztőeszközeik összehasonlítása

Miért ne lenne képes? Ha leszerződne egy THQ-hoz hasonló kiadóval akkor simán megtörténhetne. A SoC is teljesen más volt eleinte mint a végős kiadás és ez részben köszönhető volt a THQ-nak is (gs-en régebben volt is róla egy cikk).

A Crytek részéről csak a technológia kellene, a GSC részéről meg csak a desing, mindegyik abban jó, amiben a másiknak hiányosságai vannak, szóval biztos lenne értelme egy ilyesfajta fúziónak. Elég lenne csak annyi ha a Kijevi stúdiók összeállnának egy projektre. Viszont ez nem hiszem, hogy megtörténik valaha is, túl nagy riválisa a Stalker a Crysisnak. Másrészről meg elkezdték csinálni a Warfce-t, és nem lesz rá idejük egy jó darabig.link

mod: mi a rákér nem működik a link beágyazása? lol2

CryEngenie 2 + X-Ray + Frostbide tényleg nagyon finom nyalánkságot dobna ki STALKER 2 -ként.
taps1

akor beteszek egy két képet is, cry 3.0:

01253688227.jpg

01240417051.jpg

01253688227.jpg

01311940529.jpg

01222028232.jpg

01293912160.jpg

Kicsit olyan redforest feeling, jól nézne ki ezzel eljen

Nézzétek mit találtam:

6.jpg

1.jpg

8.jpg

3.jpg

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Neve: Real Prypiat & Chernobil mod ( WIP )

Amit kell róla: kb 1:1ben ( google maps alapján ) lesz modellezve, cryengine 2 re.

további info-k a linken

újabb variáció chernobyl témára cry2 alá, Chernobyl&Pripyat mod(WIP):

updatechernobyl5.jpg

updatechernobyl15.jpg

febupdatechernobyl23.jpg

updatechernobyl18.jpg

updatechernobyl6.jpg

updatechernobyl2.jpg

febupdatechernobyl12.jpg

updatechernobyl12.jpg

updatechernobyl13.jpg

updatechernobyl7.jpg

febupdatechernobyl35.jpg

updatechernobyl18.jpg

Az atmoszéfra nem éppen paradicsomi, így akik aggótak amiatt, hogy a stalker borongós hangolata nem ültethető át cry2re, azok most láthatják, hogy lehet ilyet is.

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/g6QuHz0rnfg&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/g6QuHz0rnfg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
[/list]

ezekkel a mod-okkal az a baj hogy mire elkészülnek vele megőszűl az ember pedig jó lenne kipróbálni taps1

mindenesetre lehet megerne varni ra h keszen legyen mert ha ien ahogy a kepeken kinez akkor.....
szerintetek mennyi dobe tellik csinalni egy oan crysis modot ami a shocnak, clear skynak esetleg mindkettonek a palyait tartalmazza csak cryisisen lehessen jaccani.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5wDQUJKIBos&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5wDQUJKIBos&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Elég jól skálázható a motor teljesítménye, haver 6600GTvel tolta végig. Meg ezt tudom ajánlani.

jim67: a srác pár hónap alatt hozta össze ezt az egészet amit itt látsz, egyes egyedül. Minden épület solidokból van, azaz az editoron kívül semilyen más szotfvert nem használt a pálya elkészítéséhez. Tavaly nyáron állt neki Sandboxozni, azóta már csinált 2 saját modot, ez a pálya egy másik mod része lesz, mert időközben csatlakozott egy modcsapathoz, illetve nem csak egyhez, ezzel párhuzmosan van még pár projektje.

KönigsTiger: Egy 10-15 fős modcsapatnak tapasztalattól és ráfordított időtől függően saját kalkulációim szerint 1 - 1,5 év. Ebben benne van minden, tehát az összes pálya, minden dizájnelem, taskok stb...

anyumnak van ugyan ien gepe ami nagyon vicces, van aza 3 led ami mutatja a dolgokat h wlan, toltes es mukdik a gep. szoval kicsit minosegtelen a gep ezert nem vilagitanak a ledek, viszont ha megnyomod a ledeknel akkor elkezdenek vilagitani aztan par mp mulva kialszanak. a monitorja folyton valtoztatja a fenyerot ezert iszonyat idegesito.

a crysis shoc modra meg rakell vennem vkit h csinalja meg kulonben megpusztulok :D :D :D

Igen sima Crysishoz. A Warheadet idehaza csinálták teljesen, az már becsületesen optimalizált játék, jobban fut mint a CS, legalábbis DX10.1 alatt.

KT: én is ezen feszülök már egy ideje, van sok sok ember, aki rajta van a témán, csak mindegyik önző, magának akarja a dicsőséget( de miért :?: ), és sajnos ezek többnyire el is halnak, mert ezt ilyen garázsprojekt szintű pár emberes csapattal nem lehet megcsinálni, annál azért több résztvevős dolog, igaz nem sokkal. Ha lesz valami a dologból az úgyis nagyot fog szólni, szóval majd lehet róla hallani.

VinoBob":3vv4q7u7 mondta:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5wDQUJKIBos&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5wDQUJKIBos&hl=en&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Elég jól skálázható a motor teljesítménye, haver 6600GTvel tolta végig. Meg ezt tudom ajánlani.

jim67: a srác pár hónap alatt hozta össze ezt az egészet amit itt látsz, egyes egyedül. Minden épület solidokból van, azaz az editoron kívül semilyen más szotfvert nem használt a pálya elkészítéséhez. Tavaly nyáron állt neki Sandboxozni, azóta már csinált 2 saját modot, ez a pálya egy másik mod része lesz, mert időközben csatlakozott egy modcsapathoz, illetve nem csak egyhez, ezzel párhuzmosan van még pár projektje.

KönigsTiger: Egy 10-15 fős modcsapatnak tapasztalattól és ráfordított időtől függően saját kalkulációim szerint 1 - 1,5 év. Ebben benne van minden, tehát az összes pálya, minden dizájnelem, taskok stb...

ezt a videót én is láttam de nem nagyon akarok neki hinni , mondjuk lehet hogy mindent minimumon 640*800-ba menne , viszont haver 6600 gt-vel medium mnimum szinen játszott de a játék végefele abbahagyta .

Spanomnak low-on volt minden 6600GTvel és 25-30 fps-el futott neki 1024x768ban. Ezt a videót én is csak youtubeon láttam, de 800x600ban el tudom képzelni, hogy elég neki a 64mb ram is(végülis a vid alapján lyen 20 fps körül futhat), meg gondolom agp-s 9200 van a laptopba, annál meg be lehet állítani apertúrába még akár +512-őt is, igaz az jóval lassabb, de még mindig sokkal gyorsabb, mintha swappolna, és kissebb az fps szórása is.

Vissza
Top Alul