Játékmotorok és fejlesztőeszközeik összehasonlítása

nem full angol, sőt az össze crytek stúdióban ( bp-iben is) is az angol a hivatalos nyelv.

fenébe #B pedig a jórészt azé tudtam dolgozni a Far cry 2 editor-jával mert az magyar volt

nem kell hozzá anyanyelvi szint, még a tutorialokhoz se nagyon, mert a legtöbbhöz van videó. Max 50-60 szakszó lehet amit tudni kell, a többi meg olyan( pl color, level, paint stb ) amit mindeki ismer.

találtam 2 ilyen CE2-es képet:
00022b.jpg

00023.jpg

tiszta stalkeres hangulatom lett tőle :D

A fű egy kicsit kirikít a képből, de egyébként faja

Szerintem az összes növény színe túl élénk,de tényleg szép(lehet,hogy pont ezért :D )

help1 far cry 2 editor-jához(dunia engine) valaki nem tudna linkelni plusz cuccokat, obijektumokat vagy bérmilyen kiegészítést

Mindenesetre a CryEngine 2 sokkal gépbarátabb cucc mint az Unreal Engine 3.

Konkrétan: Far Cry 2 esete laptopommal: Minden ultra high, kivétel a shadow, mer az médium, 800x480 (nem a legnagyobb tudooom... :roll: :wink: ) és 25-30 fps, ami laptopnál már elég nagy durranás, játszható.

1280x800-ba minden mediumon, shadow low-on szintén játszható. hol a gond? 8) Nincs gond...

Most jöjjön a híresneves Unreal engine 3... Americas Army 3, 800x600-ba (mivel a tervezők ilyet okoskodtak a játékba) low-medium-high-on, ugyanolyan szarul fut, 17-20 fps... 1280x800-ba meg nem is mondom, ne is kérdezzétek... Pff... :evil:

unreal engine-nek semmi köze a Dunia enginéhez :wink: far cry 2=Dunia engine

Most aztán sok újdonságot mondtál! lol2 :lol:

Csak összehasonlítottam CryEngine 2 (Dunia) és a Unreal Engine 3-at..

gabber 9511: neked ajánlom ezt az oldalt http://farcry.filefront.com/ (ne tévesszen meg , hogy far cry 2 a címe , a menűben tudsz válogatni fc 2 dolgai között is ).

tommyking9228: én nem mondanám , hogy az unreal engine 3.0 rosszul optimizál lenne , meg egyébként is az aam nem egy laptopbarát játék , nézd már meg az unreal tournament3-at , vagy stranglehold-ot , vagy pl gow-ot , mert érdekes , hogy nálam az ue 3.0 motoros játékok mind mennek max beállítás melett 1280*1024-ben szaggatás mentessen , illetve töltés közben van egy kis swap de az elhanyagolható a cryengine-nek semmi köze nincs a dunia-hoz , egész más fejlesztőgárda hozta össze , cryengine= crytech (azaz crysis ) , dunia= ubisoft (farcry 2 ) , a crytech szakított a ubisoft-al és "áttszerződött" az ea-hoz , viszont a far cry brand az ubisoftnál marad .

thx
hát far cry 2-hez vannak dolgok de nem azokat keresem olyan cucc kéne ami az editor-jába rak bele plusz objektumokat.. stb

olyat nem találtam , de nem is készült sok mod farcry 2 mellé

hát sajna, kéne hozzá valami fejlettebb sdk az 1-hez bezzeg vannak jó modok PL: Matto, delta sector

Akkor rosszul tudtam, mostmár ezt is tudom... Mindenesetre kijelenthetjük, hogy Dunia, Cryengine jobban elkészített grafikus motorok, gyengébb képek is szépen viszik, de én egyáltalán nem az optimalizáltságot fikáztam, lévén, nincs über gépem, hogy lássam. :wink:

szeretném megtudni hogy cryengine2 sandbox csak a sima crysis dvd-jén van rajta vagy a crysis warhead-én is rajta van :?:

valószínűleg a warhead dvd-jén is rajta van , viszont az biztos , hogy a crysis dvd-n ottvan

Waheadhez nem adták ki az editort amivel készült, viszont van Wars editor, ami újabb. Ez a Crysis Wars editorja, multiplayeres, de kis tweakkelelő lehet csalogatni belőle a single player AI-t, és szintén trükkel el lehet érni, hogy a warshoz, vagy crysishoz készül pályák a warhead enginején fussanak, ami azért nem rossz dolog, igaz nem fog minden 100% ugynaúgy működni, mert van olyan shader, amit vagy nem tudsz beállítani, vagy beállítasz, de hiányzik belőle pár funkció.A wars editorhoz kell a crysis wars, és fel kell telepíteni a 1.5-ös patchet, mert abban van benne.

Vissza
Top Alul