Internet böngészők

Milyen böngészőt használsz?

• Mozilla Firefox 2

Szavazat: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox 3

• Mozilla Firefox 4

• Google Chrome

• Internet Explorer 6

• Internet Explorer 7

• Internet Explorer 8

• Internet Explorer 9

• Safari

• Opera

• egyéb

• telefonos böngészőt használok

• Összes szavazó
    0
álltalában ez így szokott lenni , kint a fansite-on lefotózom, aztán úgy még jobb

1 éves a Google Chrome
chromecake.jpg

Chrome a legjobb. Sokáig Operát használtam, mert sokat tudott és gyors is volt, meg nagyon gyorsan jöttek hozzá a foltok, aztán egyszer benyeltem valamit, amivel még reinstall után is 100%-os CPU terhelésen laggolt a rendszer, és utána FF-ot használtam sokáig, de nem voltam megelégedve az indulási sebességével, meg sok ablakot is problémásan kezelt, úgyhogy váltottam chrome-ra, és azóta csak nagyon ritkán( pár addon illetve FFre optimalizált oldal miatt ) használok FF-ot, minden mást csak Chrommal. Iszonyat gyorsan renderel, gyorsan lehet kezelni, betonstabil, nem fossa össze magát, egyedül annyi negatívumot vettem észre hogy némelyik oldal n em teljesen jól jelenik meg, de ez valószínűleg többnyire az oldal hibája.

edit 1

3350622354_ebc916e00d_o.jpg

Ha annyi nem is, de legalább 2x gyorsabb. Megéri... Ja és nem kell telepíteni, 1x kell csak lefuttatni.

és ha nem jön be ? akkor a bellításokat hogy lehet vissza kapni ?

Az oldalak betöltését nem gyorsítja. Ez csak a firefox felállását, a program betöltődését segíti elő azzal, hogy a betöltésre kijelölt adatokat tömöríti és rendszerezi.

jim: nem értem a kérdést: nem tudja elrontani az adatokat, amihez hozzányúl, vagy ha mégis, akkor FF reinstall... De kétlem, hogy kárt tudna okozni.

A Firefox-nak valahol van valami log fájla? Egy perc alatt kétszer sikerült összeomlania, kíváncsi lennék, hogy miért.

EDIT: Megírtam a hozzászólást és megint összeomlott! Mi van ezzel? :cry:

Vissza
Top Alul