Internet böngészők

Milyen böngészőt használsz?

• Mozilla Firefox 2

Szavazat: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox 3

• Mozilla Firefox 4

• Google Chrome

• Internet Explorer 6

• Internet Explorer 7

• Internet Explorer 8

• Internet Explorer 9

• Safari

• Opera

• egyéb

• telefonos böngészőt használok

• Összes szavazó
    0
Nem minden kiegészítő kompatibilis még!
18726_firefox.png

http://www.mozilla-europe.org/hu/firefox/

érdemes telpíteni ? , az időjárásos kieg müxik alatta ? gyorsabb ?

Gyorsabb.
Minden működik(találtam frissítést),az időképet próbáld így:
Az xpi fájlt meg kell nyitni Total Commanderben Van egy install.rdf nevű fájl. Ezt
meg kell nyitni valamilyen text editorban. Meg kell keresni a következő sort(version max) és átírni 3.5.-re.Mentés és ezt a módosított xpi-t kell telepíteni.

valamiért nem sikerült , ha feltöltenéd valahova a módosított file-t azt megköszönném ( valszeg még nem telepítem mert a firefox 2.0-ás skin nem biztos hogy kompatibilis vele )

Már töröltem.Mi a probléma?
(Meg nem tudom,hova és hogy kell feltölteni,sose csináltam ilyet :roll: )

EDIT Hova töltsem fel?

mégicsak sikerült megcsinálni :D thx :D

viszont a firefox 2.0 skin az nem müxik , és azt így nem is lehet megcsinálni :S

én még IE7-et használok.
amikor a 8-at akartam feltenni kiírt valami hibát hogy valami fájl nempasszol...

ez nem derül ki a cikkből , de biztos menni fog xp-n is , de ez a visszafele gomb engem nagyon idegesít , nem lehet az is normális méretű :evil: ?

Tibi":2pu8dmtg mondta:
Én még mindig kitartok a 2.0 mellett, semmi probléma vele úgyhogy egyelőre még nem váltok.

aha kicst elavult , nem kicst lassú , frissítések sem jönnek hozzá , akkor már jobban járnál ha internet expoler 7.0 vagy 8.0 használnál , valószínűleg a legkritikusabb pont a gépeden a firefox 2.0 , a 3.0 és a 3.5 nekem sem tetszett , de lehet hozzá leszedni skint , aztán olyan mint a régi .

Én nem tapasztaltam hogy lassabb lenne. Egyik ismerősnél a 3-as van, anno kipróbáltam és ugyanolyan gyorsan jöttek be az oldalak mint nálam. Vírus meg hasonló gondjaim meg már több mint egy éve nem volt. Nem sokára úgyis csinálok egy rendszerújratelepítést, a mostani kicsit zagyva már, aztán majd leszedek valami frissebbet.

legalábbi azt mondják , a 3.5 érdemes feltenni , ott viszont érezhető külömbség van a 3.0 és a 3.5 között a 3.5 javára .

nekem is ez a skin volt egy ideig , de utána megtaláltam a firefox 2.0 reloaded theme-t , sajan 3.5 -höz még nem jó

Vissza
Top Alul