Internet böngészők

Milyen böngészőt használsz?

• Mozilla Firefox 2

Szavazat: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox 3

• Mozilla Firefox 4

• Google Chrome

• Internet Explorer 6

• Internet Explorer 7

• Internet Explorer 8

• Internet Explorer 9

• Safari

• Opera

• egyéb

• telefonos böngészőt használok

• Összes szavazó
    0
Miért nem kínálja a windows update az IE9-et?
Nem mintha tudna olyanokat, mint a Chrome, de megnézném...

Frissítettem a szavazást is, lehet voksolni IE9-re. (kérdés: nullázzuk a szavazást és menjen előröl?)

meg a ff4-et is beletehetnéd, és jaja szerintem az új szavazás a nyerő

Rendben. Akkor a szavazás zárva 2011. 03. 23-án 20:26-kor:

Milyen böngészőt használsz? (harmadik kör)
Internet Explorer 6 0% [ 0 ]
Internet Explorer 7 3% [ 1 ]
Internet Explorer 8 12% [ 4 ]
Mozilla Firefox 2 0% [ 0 ]
Mozilla Firefox 3 59% [ 19 ]
Google Chrome 15% [ 5 ]
Safari 0% [ 0 ]
Opera 9% [ 3 ]
Egyéb 0% [ 0 ]

Összes szavazat : 32

Mostanában leltem rá a Dragon nevű böngészőre. Egy Chrome alapú Comodo által fejlesztett, biztonságos böngészésre kiélezett cuccról van szó. Még talán kicsit gyorsabbnak is tűnik mint a Chrome aki ezt használja szerintem nem bánja meg ha átáll vagy kipróbálja

letöltés

stalkeres téma

ad block (hirdetések ellen)

wow, nem tölti be a stíluslapot.Nem tudom miért nálam megy rendesen. Igaz én portable verziót tettem fel lehet nálad összeakadt a Chrome-mal-

Jó napot software ászok !

A minap belefutottam egy érdekes jelenségbe, gondoltam megosztom. (Nem vagyok egy informatikus zseni !)
A céges szgépem elvitték újrainstall meg programtelepítés és hasonlók miatt. Kaptam helyette egy tartalék gépet ideiglenesen ami újra lett húzva frissen. Gondoltam gmailbe bejelentkezem mert kollegával szoktam azon chatelni. Valamiért nem indult elsőre a szokott módon hanem valami Google internetes adatlapvalami jött fel. Nézegettem erre írja : internetes böngészési előzmények megjelenítése. Rányomok közben értetlenkedem, hogy miféle előzmények lehetnek mikor kb félórája nyomtam be a gépet. És lássa(to)k csodát az összes korábbi netes nézelődéseimet listázta szépen sorban, azt is amit az otthoni gépemről csináltam ! NAbazzeg! Mivaaan ? Aztán olvasom hogy a google mint szolgáltató üzleti célokkal gyűjti az általa szolgáltatott tartalmakról bla bla a MINDENT és ezt szépen hozzáfűzi a gmailes profilomhoz ! (2008-ig bezárólag) Akinek van gmailje és google-t használ keresőként az tudjon róla hogy gúgli jóbarát MINDENT rögzít róla.

Sajnos így van, a Google felhasznál minket.. :D
Én így még nem jártam, amit Te leírtál viszont a hirdetések "érdekes módon" mindig személyre szabottan jelennek meg, a keresési előzményeim alapján. :) Májusban kerestem iPod Toucht, másnap már tele volt a képernyőm ilyen hirdetésekkel....azután a routerral, mert azt is kerestem.. :D

Hát ja, valahol benne van az EULA-ban hogy még a vesénket is eladhatják, de hát ki a fene olvassa el fogatlan
amúgy opt-out azaz mindenkinek alapból be van kapcsolva, de ki lehet kapcsolni valamelyik rejtett menüpontban, de meg nem mondom melyikben, megnéztem de most magam sem találom :) aztán meg a fene tudja hogy valójában mit csinálnak a keresési előzményekkel, a legtisztább nem belépve keresni bár... sztem meg van rá a módszerük hogy beazonosítsanak, nem érdemes ezen izgulni
mehehehehehe :twisted:
reklámok ellen jó az ABP bár jómagam ThunderBélát használok, ott alapból nincs reklám viszont néha kaki, a webes felület sokkal jobb de azért a Béla is működik :D

dashboard és azon belül ott kell lennie vhol h Chrome sync vagy vmi ilyesmi itt lehet kikapcsolni és törölni az elmentett dolgokat :D

Öhm lenne itt egy "kis" problémám ami a napkban kinoz engem meg a gépem.Telepitettem egy új hangkártya drivert és az mellé szó szerint beerőszakolta magát a babilon toolbar és nem birom kitörölni probáltam about:configgal . De ilyet még nem láttam...mert eddig ez müködött ilyen szutyok progiknál de ez megmakacsolta magát rendesen. :( (jah és firefox4 -et használok) + A spybot se használt ott van még mindig...

Mogle : Még szerencse hogy 6 évig tukmálták belém az angolt... vmi ragadt rám a koszon kivül.
Amugy kössz.... Mondjuk azt megjegyezném hogy a pipát kivettem mikor telepitettem de a drágaság önálló életet kezdett élni és mikor észbe kaptam már késő volt... átvette a rendszer feltt az irányitást beismerem nagyot hibáztam :D . Biztos csernobilban tenyésztette ki vmelyik kockamutáns.... :|

Vissza
Top Alul