Internet böngészők

Milyen böngészőt használsz?

• Mozilla Firefox 2

Szavazat: 0 0.0%
  • Mozilla Firefox 3

• Mozilla Firefox 4

• Google Chrome

• Internet Explorer 6

• Internet Explorer 7

• Internet Explorer 8

• Internet Explorer 9

• Safari

• Opera

• egyéb

• telefonos böngészőt használok

• Összes szavazó
    0
jajja a kis gombokra arra már megjelnéskor rájöttem hogy lehet megoldani úgy télleg nem olyan undorító :D

haver viszont kifejezetten utálja a a firefoy-ot me hogy nem biztonságos.. meg stb..... ie, meg a többi xart használja.....

Csak 3 dolog mellékesen:

1) FF alatt jól jelenik meg az oldalam, IE alatt nem (lehet összenézni, hogy néz ki meg hogy nem: http://hispan1.hu/mappa). IE egyszerűen van, amit nem kezel a css dolgokból... no comment.

2) Mióta csak FF-et használok, AdAware talál átlag 10-15 mindenféle elemet, amit érdemesnek talál említésre, előtte ez a szám (IE idejében) 30-40 között volt. Ezek után szerintem nem kérdés, melyik böngésző szed össze több sz@rt.

3) A többlapos böngészés, a több lap (értsd: 10-20) betöltése egyszerre (induláskor), váltogatás közöttük FF alatt mérhetetlenül gyorsabb, mint IE alatt.

Persze ezek csak saját tapasztalatok.

meg ugye a firefox-hoz van 1 tonányi kieg is ez ie-hez még 1-et sem látttam :S

Én a rókába nem csalódtam soha na jó 1-szer a 6 vagy 7-hónapban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Engem sajnos piszkosul zavar, hogy ha megcsinálok egy oldalt a szabályok szerint, akkor az utána rosszul jelenik meg... Maximum annyit tehetek, hogy ajánlok hozzá böngészőt, de ugye tudjuk, hogy az mennyit ér...

én operát használok, nekem ez vált be. Viszonyleg gyors és biztonságos is, és az interfésze meg ver mindent.Jövő nyárra ígérik a 10-est, állítólag az 30% gyorsabb lesz a mostaninál. :!: Remélem valami alfa lesz belőle előbb is.

a firefox már elég hírnevet szedett össze magának hogy pl sokan alpból ezt hazsnálják mindenféfe adatok ismerete nélkül.

Nálam absz fav gyors nekem ez elég most minek kezdjem el szokni a többi szarna a interfacejét.
?

nha emberek beadtam a derekam frissítettem az új firefoxra és lényegesebben gyorsabb....

találtam hozzá firefox 2.0 skint aztán azzal jobban néz ki ls szerencsére az összes kiegészítőm is működött (még a magyar fejlesztésű időjárás előrejelző is :)

valaki azt mondja meg hogy ezt a helyesírás ellenőrző xart hol tudom kikapcsolni ?

icewesel igaz hogy ez ugyanaz mint a firefox, de google chrome kimaradt.... es az egy nagyon jo kis bongeszo....

ha én böngésző lennék
biztos nem IE lennék
büdös ActiveX-re
bizony fittyet hánynék

hogyha egyszer rajtam
sok-sok plugin futna
az én nevem bizony
a Firefox volna

ha én OS lennék
biztos nem win lennék
a ronda explorert
messziröl kerülném