Nightwatch
New Member
nos igen néhány dologban túloztak, de azt hittem nagyobbat ferdítenek rajta, kicsit jobban féltem tőle szal ahhoz képest nem lett olyan rossz mint amit vártam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
RUSSIANBOY":r21hzc78 mondta:Hát nemtudom ki hogy van vele de igenis nekem a mániám.Terveztem hogy csináltatok ilyen pólot meg hogy a kocsimra is azt iratom ki vagy pl tetkót...De ezek még csak elképzelések.Tehát nekem annyira bejött a Stalker a hangulatat a posztapokaliptikus érzés és maga az egész hogy ez vezetett oda hogy Csernobil érdekelni kezdett és mikor hallottam rola akkor mindig felkaptam rá a fejem.Igen a RAJONGÓK valoban tulzás de a riportban mondjuk csak rám mondják hogy Igazi csernobil Mániákusnak számit....szoval ott nem többesszámban mondta a riporter.A felvételen nem volt semmilyen MOD amit látták a játékbol az a rendes normál SHOC-volt játszottam kicsit és akkor is forgattak közben azt láttad bevágva mikor "És ez is a katasztrofa helyszine...."szöveg hangzik el.....
The cost per person (starting Sep. 1st, 2008):
* One Visitor -
US$ 595.00
* Two Visitors -
US$ 310.00
* Three - Four visitors -
US$ 255.00
* Five - 14 visitors -
US$ 185.00
* Group of 15 + -
US$ 145.00
RUSSIANBOY":31b2zff2 mondta:Ukrán államtol az engedélyeket beszerezni hogy egyedül menjek de nem ilyenre hogy oda mehetsz és addig lehetsz amig megvan mondva s engedve...lofaszt.....egy elhagyatott helyen az isten háta mögött ne mondják már meg hova mehetek s hol meddig lehetek....
RUSSIANBOY":3fq4l0t2 mondta:A saját döntésed ha éppen elkoborolsz és ott meghalsz csak mert látni akarsz valamit....ez pont olyan minthogyha én most rád szolok valahol hogy pl valami tárgyat csak a saját felelősségedre használj de utána téged nem basztatna az még ha külön rád is szolok?Hiszen akkor minek?Kihangsulyoztam hogy csak saját felslősségedre használd akkor ezekután engem idegesitene hogyha rámszolnak.És nem arrol van szo tudom hogy a Zona 100%át ugyse lehet felfedezni de ha eleve kiutazol oda akkor aláirsz egy papirt miszerit te vagy a felelős a saját döntéseidért és az életedért ezért csak saját felelősségre akkor meg miről is beszélünk?......én éppen ettől komolyan veszem a helyet és pont azért akarnék oda menni és addig lenni amig én akarok mert a hely adja magát.......jo biztos van olyan hely amit még ma se szeretnének az ukránok ha felfedeznék s mondván nagy a sugárzás ezt mondják rá ami vagy igaz vagy csak kamu....nemtudom.......de ha már ott vagyok és belépek a Zónába szerintem van annyii felelősség mindenkiben hogy tudja itt csak magára számithat s az élete is mulhat rajta akkor minek baszogatnak még beszolással is?Hiszen mi "nemnormálisak"ahogy mások mondják oda vágyunk ki egy eleve már atomszennyezett helyre ahova ugymond normál ép eszű ember nem megy........inkább örüljenek hogy vágyik oda valaki az "ukránok szégyenébe"........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.