RUSSIANBOY
New Member
Nightwatch":3t26jw0e mondta:Nyugodtan írj fel megköszönném, részleteket elmondanád? :lol:
NightWatch
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Nightwatch":3t26jw0e mondta:Nyugodtan írj fel megköszönném, részleteket elmondanád? :lol:
RUSSIANBOY":2bh9pq1l mondta:Tibi:nekem a myvip profilomon van egy video a 2006os Tényekből amikor megemlékeznek a katasztrofárol azt nézd meg hátha találsz valami számodra fontos környezeti mondatot anyagot.....amugy téged érdekelne a forgatás?(ha igen akkor majd a másik topickba válaszolj.)Köszi.
RUSSIANBOY":220y2l2i mondta:na az előbbi HSZban a Csernobil klub-ol szo után lemaradt a szám tehát idáig ÉN meg még 2 barátom jelezte hogy jönne akkor a Csernobil Klub-bol 4 ember és innen még ti 2en.Igy jön ki a 9 emberke idáigMegkérdeztem még egy valakit mert ő a munkahelye miatt nem biztos hogy tud de választ még nem adott azért irtam ugymond 10-et.Ugyhogy mondom amint tudok helyszint és időpontot rögvest közlöm mindazokkal akik jelentkeztek hogy legyen nekik is elég idejük jelezni hogy pl:Főnök április X napra szeretnék kivenni egy szabadnapot ha megoldhato.A témát nem muszáj megmondani már ugy értem hogyha valaki azzal állit elő a fönkhöz vagy az osztályfönökhöz hogy Csernobil Riporta megy lehet hogy kinevetés lesz a vége.Lehet mondani hogy........áá nem is tudom ezt rátok bizom ki mit füllent
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.