Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
de ha valaki ezt a radioaktivitás jelest akarja megvenni nem kell külföldről rendelni, ez nálunk is lesz asszem, csak nekem még mindig nem tiszta mi a különbség a sima CE és a LE között....
Most valamit nem értek. Mi a Collector's Edition és a Limited Edition-ben a különbség? Most ha nem olyan fémtokosat kapok mint a SoC esetében én visszamondom a game.co.uk-sat. De viszont félek hogy a német az meg német nyelvű lesz. :?
Azt látom hogy fém de nem olyan mint a SoC-é. Minek kell variálni? Legyen az oroszoknak külön verzió de mindenki másnak egyfajta mint a SoC-nál. #B Ez a tok nincs is olyan vastag mint a SoC esetében. :evil:
nekem az a véleménnyem az egészről hogyha bugos,hibás lessz... és szaggatni fog mondjuk medium-on (amit a crysis-nem csinált ) akkor biztos nem fogom megvenni.... (felkéne bérelni a 47 ügynnököt aztán meglátogatná a gsc-t... szerintem itt a fórumon holnap után mindenki jáccanna :lol: )