Infok

41g4WmwMRzL._SS400_.jpg

de ez lessz....

de ha valaki ezt a radioaktivitás jelest akarja megvenni nem kell külföldről rendelni, ez nálunk is lesz asszem, csak nekem még mindig nem tiszta mi a különbség a sima CE és a LE között....

nálunk nem lessz semmi extra kiadás csak a sima

az van hogy magyarországon nem lessz collectors edition...se az a másik fa*ság csak a NORMÁLIS KIADÁS

nha lehet a pesszimistáknak volt igaza..... szept1. (abban a hírben amit Widra kitett az oldalra )

SoC megjelenése is május 25 volt hivatalosan, gyakorlatilag meg volt ahol kiadták 23-án... ennyire biztos ez a pár nap.

nem 23. hivatalosan ? mert nekem asszem 2 nappal hamarabb megvolt a cd-galasiból.....

25 volt worldwide aztán pár országban egyszercsak 23 lett.

Most valamit nem értek. Mi a Collector's Edition és a Limited Edition-ben a különbség? Most ha nem olyan fémtokosat kapok mint a SoC esetében én visszamondom a game.co.uk-sat. De viszont félek hogy a német az meg német nyelvű lesz. :?

Azt látom hogy fém de nem olyan mint a SoC-é. Minek kell variálni? Legyen az oroszoknak külön verzió de mindenki másnak egyfajta mint a SoC-nál. #B Ez a tok nincs is olyan vastag mint a SoC esetében. :evil:

Nekem ez is teccik, elfér normál helyen :wink: Amúgymeg, vedd meg ebay-en vagy amazon.de-n a másik metalbox-ost, ha kell majd..

SoC esetében is volt még német Radiation Packés még ki tudja mi...

nekem az a véleménnyem az egészről hogyha bugos,hibás lessz... és szaggatni fog mondjuk medium-on (amit a crysis-nem csinált ) akkor biztos nem fogom megvenni.... (felkéne bérelni a 47 ügynnököt aztán meglátogatná a gsc-t... szerintem itt a fórumon holnap után mindenki jáccanna :lol: )

Vissza
Top Alul